LamsonIsm@FB 發表於 2021-8-22 19:20

carreyjim 發表於 2021-8-22 19:09
各位師兄入返正題,我講錯野,唔好意思
我唔想影響唔關事嘅人,戲院嘅野講得太遠,離哂題 ...

Q姐都系呢度神人,我都好崇拜佢,希望指點迷津,順便普渡眾生

LamsonIsm@FB 發表於 2021-8-22 19:23

MDLP 發表於 2021-8-22 18:38
你去拆點q姐戲完單嘢先啦
無可否認你哋真係畀用音壓計
去玩超低音嗰班師兄高一皮 ...

Q姐相位神功全部打正皇帝位就系人都知,但山頂既朋友點算,扼手位既又點算

MDLP 發表於 2021-8-22 19:40

LamsonIsm@FB 發表於 2021-8-22 19:23
Q姐相位神功全部打正皇帝位就系人都知,但山頂既朋友點算,扼手位既又點算 ...

Q姐個setup點解你唔問Q姐?
使唔使搵條link畀你入去問佢?

Yukisonny 發表於 2021-8-22 19:42

MDLP 發表於 2021-8-22 18:38
你去拆點q姐戲完單嘢先啦
無可否認你哋真係畀用音壓計
去玩超低音嗰班師兄高一皮 ...

其實真係唔明D人點解要困擾係個超低的百零hz ,眼見有D師兄主聲道唔攪好先就去攪個輔助聲道,費解!

MDLP 發表於 2021-8-22 19:47

Yukisonny 發表於 2021-8-22 19:42
其實真係唔明D人點解要困擾係個超低的百零hz ,眼見有D師兄主聲道唔攪好先就去攪個輔助聲道,費解! ...

師兄呢個都係我想問嘅問題
不過你喺討論區蒲得耐
都見到唔少人玩超低音綑咗喺音壓計上面
佢哋而家綑咗喺張2d平面圖
已經好大進步
按佢哋個進程如果佢哋大約四五十歲的話
應該去到80歲未戴助聽器之前
應該會進化到你用心去聽音樂演唱會嗰種境界

LamsonIsm@FB 發表於 2021-8-22 19:55

MDLP 發表於 2021-8-22 19:40
Q姐個setup點解你唔問Q姐?
使唔使搵條link畀你入去問佢?

我呢d凡夫俗子耳仔間距同普通人差吾多,註定學吾識相位神功,大師有冇d凡人學到或者理解到既知識分享下,例如減完ch level又加mv系咩動機,我才梳學淺理解吾到

MDLP 發表於 2021-8-22 20:26

LamsonIsm@FB 發表於 2021-8-22 19:55
我呢d凡夫俗子耳仔間距同普通人差吾多,註定學吾識相位神功,大師有冇d凡人學到或者理解到既知識分享下, ...

我都仲等緊你呢幅圖
後面嗰啲乜嘢瀑布圖散水圖後續去咗邊?
既然你又係睇圖做人
根據csbzkI上面所講
又算唔算上盘60-120搞好定係未搞好呀?

LamsonIsm@FB 發表於 2021-8-22 20:31

MDLP 發表於 2021-8-22 20:26
我都仲等緊你呢幅圖
後面嗰啲乜嘢瀑布圖散水圖後續去咗邊?
既然你又係睇圖做人

我吾識相位神功搞吾掂。
結果大師都系冇野教到我地呢d凡夫俗子,我都系去其他地方學習了,你繼續努力系度做校長吧

MDLP 發表於 2021-8-22 20:33

LamsonIsm@FB 發表於 2021-8-22 20:31
我吾識相位神功搞吾掂。
結果大師都系冇野教到我地呢d凡夫俗子,我都系去其他地方學習了,你繼續努力系度 ...

乜講到你幅圖又走咗去咁冇瘾呀
你講咁多道理又識睇圖
冇理由自己搞到自己十仔張圖咁難睇

李好野@76 發表於 2021-8-23 02:22

csbzkI 發表於 2021-8-19 13:28
延时是个简单操作,几分钟就可设定好,而且即时可以看到调整后的状态,好像没咩人在研究。最近热血晒香肠 ...

某些網民改名《玄奧相位神功》有点似武俠時代{:6_136:}
頁: 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 [35] 36 37 38 39 40 41 42 43 44
查看完整版本: 大陆玩家低频进化史

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。