samngan@G 發表於 2021-8-22 15:16

MDLP 發表於 2021-8-22 14:36
你不如搵下老秦袁生
話曬兩邊都識
有啲自告奮勇

測試方法,前三隨機播放80hz,60hz,40hz,3種頻率正玄波,共12次,準確率80%,就證實到師兄你聽力優異,為了保障不能估銀仔兩面公字,需要用前邊三隻喇叭測試,不能只用左右

MDLP 發表於 2021-8-22 15:34

samngan@G 發表於 2021-8-22 15:12
袁生是誰?不認識,我唔認識無所謂,大家認識有公信力就得,
為了公平,煩請師兄出下前三喇叭的全頻曲線 ...

都話規矩唔係你哋
用過2ch amp bal掣扭左扭右
80以下去到三十几有分別就可以收工

MDLP 發表於 2021-8-22 15:41

samngan@G 發表於 2021-8-22 15:16
測試方法,前三隨機播放80hz,60hz,40hz,3種頻率正玄波,共12次,準確率80%,就證實到師兄你聽力優異,為 ...

我又想問下如果用手机錄到左右又得唔得呀?
手機頭尾兩支咪應該冇一呎距離
當然用埋rta實時見埋個freq係堅

samngan@G 發表於 2021-8-22 15:43

MDLP 發表於 2021-8-22 15:34
都話規矩唔係你哋
用過2ch amp bal掣扭左扭右
80以下去到三十几有分別就可以收工 ...

咁樣,不如直接擲公字仲快啦

samngan@G 發表於 2021-8-22 15:44

MDLP 發表於 2021-8-22 15:41
我又想問下如果用cam錄到左右又得唔得呀?
當然用埋rta實時見埋個freq係堅 ...

盲測係咁做,師兄連盲測方法都唔識,就咁自己左右檸試反應,就話自己聽力優異,不如不做

MDLP 發表於 2021-8-22 15:54

samngan@G 發表於 2021-8-22 15:43
咁樣,不如直接擲公字仲快啦

Bal 掣擰左右咁簡單你都心虛?

samngan@G 發表於 2021-8-22 15:55

MDLP 發表於 2021-8-22 15:54
Bal 掣擰左右咁簡單你都心虛?

係我心虛,還是你唔敢面對現實?{:1_331:}

MDLP 發表於 2021-8-22 15:57

samngan@G 發表於 2021-8-22 15:44
盲測係咁做,師兄連盲測方法都唔識,就咁自己左右檸試反應,就話自己聽力優異,不如不做 ...

盲測就不你派個唔玩hifi嘅女人甚至小朋友都得
擰左擰右邊邊有聲你都怕?

samngan@G 發表於 2021-8-22 16:10

MDLP 發表於 2021-8-22 15:57
盲測就不你派個唔玩hifi嘅女人甚至小朋友都得
擰左擰右邊邊有聲你都怕? ...

話自己聽到31hz有方向係你
話中立人士有敵意係你
話左檸右檸叫做做左盲測右係你
解封後比你上黎家訪我歡迎
唔明白我要怕乜

LamsonIsm@FB 發表於 2021-8-22 16:18

扭左左右bal就叫盲測,我又學到野了
頁: 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 [33] 34 35 36 37 38 39 40 41 42
查看完整版本: 大陆玩家低频进化史

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。