csbzkI 發表於 2021-8-21 20:37

叫你解释下咩叫 移动低频,到现在都没讲解一下,这个词,究竟是名词,形容词定系动词?点样移动法?求解

李好野@76 發表於 2021-8-21 21:43

Yukisonny 發表於 2021-8-21 19:29
由頭追到現在,笑左!因為我都不是太明各位大師的招式,太深奧了。不過有一樣野我最認同,他日通關後,一 ...

彭兄!好久不見
器材應發揮到另一境界
上次一聚留下心刻印象
{:1_249:}

wingsmall@G 發表於 2021-8-21 22:19

Yukisonny 發表於 2021-8-21 19:29
由頭追到現在,笑左!因為我都不是太明各位大師的招式,太深奧了。不過有一樣野我最認同,他日通關後,一 ...

有興趣{:1_352:}{:1_335:}

MDLP 發表於 2021-8-21 22:31

叫你解释下咩叫 移动低频,到现在都没讲解一下,这个词,究竟是名词,形容词定系动词?点样移动法?求解 ...

我都話移動低頻呢個現象好容易解釋到
你喺度噏冇用
我建議你入去q這條thread到挑吓機
自然有答案

MDLP 發表於 2021-8-21 22:35

叫你解释下咩叫 移动低频,到现在都没讲解一下,这个词,究竟是名词,形容词定系动词?点样移动法?求解 ...

雖然Q姐絕對唔算係頂級器材
但坊間發燒友口碑都算數一數二
憑你呢幅圖就算俾你cal到天花龍鳳
保證你連尾燈都見唔到

csbzkI 發表於 2021-8-22 00:17

MDLP 發表於 2021-8-21 22:35
雖然Q姐絕對唔算係頂級器材
但坊間發燒友口碑都算數一數二
憑你呢幅圖就算俾你cal到天花龍鳳

Q姐点样唔知道,但你家好极有限。
本帖中出图的…..嗯…第四吧
得闲去下那几位烧友家家访下,如果人地愿意接待的话
去听下咩系调得OK的系统

仲有,哩个图系解释给你听点样做双炮融合的,我唔知你理解成乜嘢….我怀疑你没看懂这个图,使唔使解释下给你听?找到合适的双炮融合参数调整过程几分钟就OK了,唔似用耳朵几天几个月来找甘麻烦,而且仲唔知准唔准…

csbzkI 發表於 2021-8-22 00:26

MDLP 發表於 2021-8-21 22:31
我都話移動低頻呢個現象好容易解釋到
你喺度噏冇用
我建議你入去q這條thread到挑吓機

唔好当自己科学家搞发明创造,唔该。

MDLP 發表於 2021-8-22 00:29

csbzkI 發表於 2021-8-22 00:17
Q姐点样唔知道,但你家好极有限。
本帖中出图的…..嗯…第四吧
得闲去下那几位烧友家家访下,如果人地愿 ...

唔好介意講
你哋依然停留喺口腔期
睇av講嚟講去淨係講低音
不過你哋睇圖
都畀嗰啲淨係揸住個音壓計
向前行左一大步
我嗰度唔使討論一定衰到貼地
建議你走一轉上去叫Q姐度
先學識聽嘢再學睇图

MDLP 發表於 2021-8-22 00:30

csbzkI 發表於 2021-8-22 00:26
唔好当自己科学家搞发明创造,唔该。

所以話你聽嘢唔係用耳仔
只識用眼睇图

csbzkI 發表於 2021-8-22 00:37

MDLP 發表於 2021-8-22 00:30
所以話你聽嘢唔係用耳仔
只識用眼睇图

smallwings这样的烧友也贴图了,但别人耳仔要求比你高多了,才会把低频调的如此精细,你看看你自己的能量图,你再对比下细荣的,看看60-120的能量对比,你这段能量弱成咁,仲好意思话自己注重耳仔注重听感,你没听出来吗?
頁: 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 [29] 30 31 32 33 34 35 36 37 38
查看完整版本: 大陆玩家低频进化史

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。