csbzkI 發表於 2021-8-28 14:49

MDLP 發表於 2021-8-27 21:11
講咗咁多版
你自己又可唔可以執番一份
完整嘅曲線圖瀑布圖散水圖上嚟睇下?

我的就不贴了,比唔上大师你,更比唔上细荣、骨爷和sam{:1_331:}

MDLP 發表於 2021-8-28 17:51

csbzkI 發表於 2021-8-28 14:49
我的就不贴了,比唔上大师你,更比唔上细荣、骨爷和sam

送返畀你地兩位《凹凸無常》

csbzkI 發表於 2021-8-28 19:04

我系阁楼,10平小空间,无声学装修

MDLP 發表於 2021-8-28 21:13

csbzkI 發表於 2021-8-28 19:04
我系阁楼,10平小空间,无声学装修

唔好逐張嚟啦縮一半
曲線同瀑布图

球証都出咗图
其他球員同觀眾呢?

曲線係得呢一張?
或者上網搵又可以搵朋友做過張
無人介意

csbzkI 發表於 2021-8-28 21:31

MDLP 發表於 2021-8-28 21:13
唔好逐張嚟啦縮一半
曲線同瀑布图

这个图解释几次给你听了,仲要兜?如果不是故意,就系理解能力有问题了,这样的理解能力,学新事物会有小小困难喔,加油了

还有,我真系要做假,会做得好看D

好好交流,就觉得人地骗,心灵系几甘弱小….

MDLP 發表於 2021-8-28 21:34

这个图解释几次给你听了,仲要兜?如果不是故意,就系理解能力有问题了,这样的理解能力,学新事物会有小 ...

你咪正正經經出過張囉

MDLP 發表於 2021-8-28 21:36

这个图解释几次给你听了,仲要兜?如果不是故意,就系理解能力有问题了,这样的理解能力,学新事物会有小 ...

反而我覺得Q姐唔用儀器都咁多人認同
反而令到你哋心靈更弱小

csbzkI 發表於 2021-8-28 21:37

MDLP 發表於 2021-8-28 21:34
你咪正正經經出過張囉

唔了,你继续游花园,我不和你兜了

MDLP 發表於 2021-8-28 21:37

唔出就算
唔好勉強
話題就此告終

csbzkI 發表於 2021-8-28 21:38

MDLP 發表於 2021-8-28 21:36
反而我覺得Q姐唔用儀器都咁多人認同
反而令到你哋心靈更弱小

嗯,大师,我看过你的图了,的确很好👍

我出个图就话我上网拷…..呵呵
頁: 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 [43] 44 45 46 47 48 49 50 51 52
查看完整版本: 大陆玩家低频进化史

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。