LamsonIsm@FB 發表於 2021-8-29 08:33

MDLP 發表於 2021-8-29 00:33
你講得啱呀
唔該你睇返上一個用簡體是寫嘅post

大師,截左圖就吾洗圈晒全部字了,除褲放屁一樣。
大師就吾好同其他人一般見識,話晒你系大師,德高望重,系咪?{:1_328:}

MDLP 發表於 2021-8-29 13:55

領隊、球證、球員、觀眾
全部都係你嘅人
出題目嗰個又唔敢出图
話人龜縮結果自己龜縮
你啲啦啦隊同觀眾無图J好失望㗎
真係唔知邊個笑爆中港澳滿地花生

carreyjim 發表於 2021-8-29 14:50

qq1122yq 發表於 2021-8-27 14:20
講嗰位師兄誇張咗啦,可能係幾年前講,佢記錯咗啫……
事原係我曾經家訪,幫一位燒友調完低頻後,嗰位燒 ...

絕對係我記錯,搞到你麻煩
唔好意思{:8_387:}
下次飲茶我嘅

csbzkI 發表於 2021-8-29 17:03

唔好笑了,快快搞掂80-120,唔系的话,所谓移动低频会差点。

LamsonIsm@FB 發表於 2021-8-29 18:16

MDLP 發表於 2021-8-29 13:55
領隊、球證、球員、觀眾
全部都係你嘅人
出題目嗰個又唔敢出图

大師,我冇啦啦隊的,至於你話我冇出圖,我出過你又qoute過,你圖靚咪向你請教,吾知你吾教定吾識了,成日笑廣大燒友原始曲線凹凸無常,我地真系吾及大師你無任何聲進處原始曲線無任何filter可以平直,深夜凌晨仲可以玩到110db,我自問夜晚真系吾會產生咁大聲壓騷擾鄰居,可能大師住獨立屋,真系羡慕妒忌恨{:1_332:}

MDLP 發表於 2021-8-29 18:41

你都係得張曲線圖又何必掩掩樣樣呢
110dB用REW幾秒鐘可以收檔
樓下有好貨車行過都唔止幾秒鐘啦
你唔係唔知嘛
我冇話過冇用filter
用個PEQ花啲時間左填右補就拉到直啦
我亦都講過我正常自己唔會用呢條curve
你又懷疑嘅......
我將你啲簡體字隊友真言回贈返給你

LamsonIsm@FB 發表於 2021-8-29 18:58

MDLP 發表於 2021-8-29 18:41
你都係得張曲線圖又何必掩掩樣樣呢
110dB用REW幾秒鐘可以收檔
樓下有好貨車行過都唔止幾秒鐘啦

凹凸大師你好{:1_338:}
雖然系幾秒,但我都吾會影響鄰居,當然呢個系我個人修養,強迫吾到人地咁做

MDLP 發表於 2021-8-29 19:51

LamsonIsm@FB 發表於 2021-8-29 18:58
凹凸大師你好
雖然系幾秒,但我都吾會影響鄰居,當然呢個系我個人修養,強迫吾到人地咁做 ...

你兩個凹凸無常
真係令到睇图派蒙羞
快啲啦.....等緊你出图

MDLP 發表於 2021-8-29 19:52

csbzkI 發表於 2021-8-29 17:03
唔好笑了,快快搞掂80-120,唔系的话,所谓移动低频会差点。

凸凸calling凹凹.......聽到未呀?

LamsonIsm@FB 發表於 2021-8-29 20:00

MDLP 發表於 2021-8-29 19:52
凸凸calling凹凹.......聽到未呀?

大師,真系睇頻響曲線,Q姐果張圖真系一個凹字,吾系個個都好似大師有d咁平直,可以系咁笑人凹凸無常,原始曲線又話人峰谷,讚你調得好冇eq都平直又話冇話冇用,睇黎我水平未到大師個水平,無法與大師溝通。
頁: 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 [45] 46 47 48 49 50 51 52 53 54
查看完整版本: 大陆玩家低频进化史

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。