李好野@76 發表於 2021-9-3 00:14

qq1122yq 發表於 2021-9-2 18:51
大家不如算啦,玩影音啫,何必玩鬥氣……

做人有品自然受人尊重!你明我講什麼{:1_262:}

LamsonIsm@FB 發表於 2021-9-3 14:51

qq1122yq 發表於 2021-9-2 18:51
大家不如算啦,玩影音啫,何必玩鬥氣……

吾系想鬥氣,見大師可以系一搬家居調到咁好,誠心請教step by step。真系被震撼到

MDLP 發表於 2021-9-3 16:13

大鄉里大驚小怪
以為得直線得出天下得
真係得你地先做到?
人地用Audyssey都搞得掂

MDLP 發表於 2021-9-3 16:15

LamsonIsm@FB 發表於 2021-9-3 14:51
吾系想鬥氣,見大師可以系一搬家居調到咁好,誠心請教step by step。真系被震撼到 ...

又叫番你啲隊友出嚟安慰吓你啦

李好野@76 發表於 2021-9-3 18:23

悲哀........

LamsonIsm@FB 發表於 2021-9-4 12:29

求大師step by step教學調到好似大師d圖咁靚

李好野@76 發表於 2021-9-4 18:36

😆

Jazzgd1 發表於 2021-9-4 18:41

LamsonIsm@FB 發表於 2021-9-4 12:29
求大師step by step教學調到好似大師d圖咁靚

嘩,仲未出圖?你都好忍得喎,上次見人俾人激兩激就乖乖深夜試咪,快啲中下計比人落下台啦,好心{:1_338:}

MDLP 發表於 2021-9-4 19:38

冇图出無論幾多啦啦隊都無用
自己認係一班縮頭龜

csbzkI 發表於 2021-9-4 19:41

MDLP 發表於 2021-9-4 19:38
冇图出無論幾多啦啦隊都無用
自己認係一班縮頭龜

我唔准你甘样讲Q姐{:1_336:}
頁: 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 [47] 48 49 50 51 52 53 54 55 56
查看完整版本: 大陆玩家低频进化史

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。