設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: ipodtouch

[HDMI線] 76紅極一時富士極光解剖圖+ 富士極光(鍍銀HDMI 1.4)無鍍銀成...

關閉 [複製鏈接]

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

Bomb_Dance 發表於 2013-1-2 16:31
那時我還未找到這邊,看到之前你們搞那課程就覺得沒有參加很可惜了。

基本上這些都是在Blue Jeans Cable ...

原來係咁, 因為一般人都好小去理會什麼是 HDMI Adopter, 而當中有同冇既分別又係D咩, 好多人都未有細心去了解呢!!!!
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

1萬

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章

小瑟 發表於 2013-1-2 16:36
原來係咁, 因為一般人都好小去理會什麼是 HDMI Adopter, 而當中有同冇既分別又係D咩, 好多人都未有細心去 ...

我就係其中一個...
i=I
l=Love
a=Audio
v=Video
b=But
n=No
m=Money

科林玩家

小瑟 發表於 2013-1-2 16:18
呢位師兄, 我諗你攪錯了, 我係唔需要解釋任何野的, 我只係將一D無根據亂作同無知既事情去澄清一番, 呢點 ...

我明白你想表達什麼,尊重其他人買野背後既理由和目的,呢點我認同,但當有人揭發一單行騙案時,有其他人走出來話自己覺得無問題,百幾蚊要預俾人呃,要去妥協,你估賣野那個人怎樣想? 其他人又會怎樣想? 叫人去認同這種想法簡直有點不可思議......

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

ilavbnm 發表於 2013-1-2 16:38
我就係其中一個...

根本人人上TAOBAO呢D就係必修科, 大把女人買TAOBAO, 問10個10個都知道呢個就係TAOBAO既世界~~

成日話:

有現貨, 拍啦.........拍左, 先旺旺話你隻色冇貨......要另一隻好冇???

買隻鞋仔, 明明黃色米奇, 黎到藍色芝麻街.

買個相機袋, 睇相好靚仔, 來到PLAY哂線.......

買件BB衫, 長短就...........

最經典都應該係網上盛傳既生日CAKE勒卦~~~~(雖然唔係TAOBAO, 不過大陸出品, 就係咁上下架啦!!!)
http://unwire.hk/2012/10/08/china-cake/news/

真係笑得死人架~~~~

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
maner394 + 10 + 10 D蛋糕..........哈哈哈.....真係笑死人.

查看全部評分

一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

5萬

總版管

siubil 發表於 2013-1-2 16:40
我明白你想表達什麼,尊重其他人買野背後既理由和目的,呢點我認同,但當有人揭發一單行騙案時,有其他人 ...

呢點你真係講得岩喎, 我買親TAOBAO野, 我真係當D錢跌左先買架, 所以依家久而久之, 真係冇再買野勒, 反正買完又要再係香港買返原裝, 仲洗多次錢添~~~~

SIU兄, 你有冇需要返大陸工作?? 有冇係TAOBAO買過野呢?? 係上面買野, 出左事香港消位會都唔受理, 唔係咁阿Q可以點呢?? 出個POST聲討間野等版友唔好再買佢D線, 其實係香港來講已經係最盡的呢~~~

Post76玩樂網.

3萬

白鑽玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

小瑟 發表於 2013-1-2 16:26
如果呢單野發生係香港, 我覺得一定唔可以就咁就算, 不過問題係呢單野係大陸, 仲要係TAOBAO.............. ...

我呢期好多嘢喺淘寶買, 煩到我同我老婆癲呢~~!!! {:9_440:}
唔係為咗佢平同埋自己真係無銀, 真係啋佢都傻.....所以話有錢多好.......{:9_424:}

鉑金玩家

siubil 發表於 2013-1-2 16:40
我明白你想表達什麼,尊重其他人買野背後既理由和目的,呢點我認同,但當有人揭發一單行騙案時,有其他人 ...

CHING, 我就係你講其中既一個, 首先我根本唔知佢既成份有冇銀, 所以不是相信條極光係銀既就仆去買.
只不過係聽到好多人說C/P高就試下, 我係預左佢有可能係假.  所以就算而家條極光俾人踢爆.  我真係覺得冇問題喎......
在我個人角度而言, 我同條極光係你情我願下結合的........

我又無叫人認同我既看法, 純粹表達自己意見啫....咁都要受你批評.

3萬

白鑽玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

Bomb_Dance 發表於 2013-1-2 16:31
那時我還未找到這邊,看到之前你們搞那課程就覺得沒有參加很可惜了。

基本上這些都是在Blue Jeans Cable ...

唔緊要, 我記得JAMES講過, 遲啲會再有進諧堂上, 到時大家一齊去學嘢~~!!! {:9_408:}

1萬

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章

小瑟 發表於 2013-1-2 16:44
根本人人上TAOBAO呢D就係必修科, 大把女人買TAOBAO, 問10個10個都知道呢個就係TAOBAO既世界~~

成日話:

d蛋糕正到......
i=I
l=Love
a=Audio
v=Video
b=But
n=No
m=Money

黑鑽玩家

76-FC 藍寶石勲章

ykluk 發表於 2013-1-2 16:59
我呢期好多嘢喺淘寶買, 煩到我同我老婆癲呢~~!!!  
唔係為咗佢平同埋自己真係無銀, 真係啋佢都 ...

有錢的話,直接買SONY DLC-9240ES就甚麼都不用煩。

就是因為錢都花在Mon上面,只能用最便宜的秋葉原。
「こちらが話す内容を理解してもらえないのは話し手にとって面白くないが、最初から知っている相手に既存の情報を伝えても意味がない。」(不管說甚麼,對方都無法理解的話無異是對牛彈琴;但是跟早就知道的人大談既有的資訊更沒有意思。)――佐々木《涼宮ハルヒの分裂》

乞丐甲隨筆