設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: ipodtouch

[HDMI線] 76紅極一時富士極光解剖圖+ 富士極光(鍍銀HDMI 1.4)無鍍銀成...

關閉 [複製鏈接]

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

沙煞比 發表於 2013-1-2 14:59
大王.....
你係咪係大陸有二廠

2013年搵D咁既野攪.........................!!!!
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

科林玩家

ilavbnm 發表於 2013-1-2 14:40
我由一開始覆樓主...從無講過樓主價值觀有問題...更無話過樓主做法有錯
反而我係想樓主唔好咁唔開心
但係 ...

>>用大事宣傳咁o既字眼...意欲為何呢?
你誤會了,我意思係覺得其他人話呢件係少事,覺得樓主響度大事宣傳。我同意唔係乜野都動不動就大事宣傳,嘈喧巴閉,但樓主既証據係有理由相信今次係行騙事件。

>>究竟是誰首先將件事與道德價值掛勾? 到底又是誰...一下子將異見人仕歸納為道德價值被扭曲呢?
無睇晒所有 post,所以答唔到誰首先將件事與道德價值掛勾,ching可以自己check 下,不過我自己記得有人講 百幾蚊 係預左會比人呃,我就絕不苟同,唔關咩異見人仕事,因為我從來對事不對人。

>>依家C兄又話"同道德價值風馬牛不相及"...我真係接唔到落去
我係回應你 #117 講到
"而我所講o既價值觀扭曲...係一定要嘈左先喱種心態
我當然明白...唔係事事講道理都可以解決到…"

反而我比你反問最後呢點真係幾無言……

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

Ken704 發表於 2013-1-2 15:05
好彩前幾個月我買左富士線無話比人知,否則就大劑!哈哈!

哈哈~~~你一定係打手啦, 依家無啦啦講出黎, 真係明眼人都知咩事啦~~~~
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

5萬

總版管

其實我想問...................究竟係邊個講條極光有鍍銀的呢????

Post76玩樂網.

1萬

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章

小瑟 發表於 2013-1-2 14:48
其實呢D二百幾蚊既線, 依家好多廠都會出, QED, VDH, AQ都有, 我對果D大牌子比較有信心囉~~~ ...

大王:講真...咁o既價錢...就算大廠出品...都唔好有太大冀望...
i=I
l=Love
a=Audio
v=Video
b=But
n=No
m=Money

5萬

總版管

ilavbnm 發表於 2013-1-2 15:24
大王:講真...咁o既價錢...就算大廠出品...都唔好有太大冀望...

咁呢點我都明, 不過我會比較有信心咁解囉~~~~

Post76玩樂網.

高級玩家

呢D係件小事定大事就自己判斷,
但,最令人難接受係有人話冇問題呢下攞命.

評分

參與人數 1威望 +10 收起 理由
chacha1222 + 10 絕對認同

查看全部評分

5萬

總版管

小瑟 發表於 2013-1-2 15:21
其實我想問...................究竟係邊個講條極光有鍍銀的呢????

哦, 原來係呢個POST, 咁佢真係呃人既話, 點解樓主唔去TAOBAO投訴佢呢??? 你呢個POST就係最好既證據喎!!!!!

http://item.taobao.com/item.htm? ... 1408_4k9_1671547203

我地成個76真係冇人同富士或極光有什麼好關係或幫手谷佢銷路架喎, 只係師兄們買完插左覺得好咪你出一野, 佢又出一野咁解囉, 岩岩KEN哥都講, 佢自己都係上TAOBAO正價買呢D線, 大家要踢爆就隨便啦, 我對呢二條線既歷史同公司背景都唔識, 冇水晶咁熟知道邊個係富士廠邊個係極光, 我只知如果係TAOBAO 買左野係有問題既, 係可以向TAOBAO官方作出舉報同比劣評店方的, 就係咁簡單之麻~~~~~

Post76玩樂網.

進階玩家

小瑟 發表於 2013-1-2 14:48
其實呢D二百幾蚊既線, 依家好多廠都會出, QED, VDH, AQ都有, 我對果D大牌子比較有信心囉~~~ ...

佢原價$8XX喎,我仲諗住佢由$8XX減到$2XX好抵添........

5萬

總版管

7面鳥 發表於 2013-1-2 15:27
呢D係件小事定大事就自己判斷,
但,最令人難接受係有人話冇問題呢下攞命.

有人話冇問題呢個都係各人既個人意願, 老實講, 我買野都係咁, 插左覺得正就好小理用咩料, 最緊要有效果, 自己睇到就得勒.

不過如果你係因為佢寫左 "鍍銀" 二個字而去買既, 咁你當然就要去追討啦, 其他人都唔可以話你唔岩架, 呢個就係其實互相尊重既原則囉!!!!

難唔難接受呢個就係你個人對其他人尊重程度既表現來, 去到攞命咁嚴重就真係..................................!!!

Post76玩樂網.