設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: ipodtouch

[HDMI線] 76紅極一時富士極光解剖圖+ 富士極光(鍍銀HDMI 1.4)無鍍銀成...

關閉 [複製鏈接]

科林玩家

ilavbnm 發表於 2013-1-2 04:19
C兄:如果唔喜歡嘈=價值觀被扭曲
我會話...閣下o既價值觀真係扭曲左
我唔係抽水...如果有睇過我同菲記恩怨 ...

我原先唔係回覆你既 post,不過見你主動回覆我所以睇下你之前講乜,見你話淘寶買野唔駛太認真,我相信只係價錢上既因數,一百幾十只係玩具預左俾人呃可以當跌左佢,一千幾百,一萬幾千?? 我估你唔鐘意嘈都要即刻上黎嘈。大前提係點解要預左俾人呃?? 個個係咁諗野就唔需要有消委會,有海關,有執法部門,呢個其實係好深層次問題,唔係單單一百幾十,呃一個一百幾十,呃一百個一千個呢? 唔係想話你點,係想藉個機會話埋俾其他覺得無所謂的人聽~!

新仔玩家

andylau.com 發表於 2013-1-1 16:53
我都係新手, 買極光時真係因有好多CHING讚佢C/P值高先買黎試下, 不過......我又真係冇研究過佢有D咩成份( ...

閣下可算係性格精奇, 品味獨特

諗著假線來買, 好彩係假姐, 吾係咪吾乎合你既預期, 咁會好吾開心喎
仲要tb 比錢咁吾方便, 你都可算係吾怕艱難, 但求假貨到手!

咁一心信以為真買真貨聽好野睇優質畫面既正常人咪比人呃完再比人打2巴!!

有人話法律問題, 真係攪氣
係公開市場買條假線講比大家知要負乜野法律責任?
間廠比人係公開市場長期賣假貨既?
一批真, 9批假, 可能從來無真過, 告我啦, 我負責架。

依條假線賣得咁高調
長期係啲網站受推介
竟然係咁多玩家出沒既地方都自出自入
太恐怖啦!!!

得閒吹下水, 無意左人開飯

評分

參與人數 1威望 +5 收起 理由
toysonline + 5

查看全部評分

進階玩家

ilavbnm 發表於 2013-1-2 03:59
好明顯C兄理解唔到我文中意思...
亦好少睇我o既回覆

人兄你要明白無風起浪別有用心咬住唔放同交戲

1萬

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章

siubil 發表於 2013-1-2 10:26
我原先唔係回覆你既 post,不過見你主動回覆我所以睇下你之前講乜,見你話淘寶買野唔駛太認真,我相信只 ...

我對C兄喱句"我原先唔係回覆你既 post"真係百思不得其解?
網上公開論壇...唔係大家覺得有D題目/論點可以傾...然後就可以加入討論咩?
樓主出post都無話明比邊個睇...我地又應唔應該回覆?
閣下回覆果個post...果位C兄都無指明係for閣下only...咁你又回覆?
不過...既然C兄講到咁白話唔想同我傾...我亦無謂討人厭...我會回覆其他C兄...唔再騷擾閣下...
i=I
l=Love
a=Audio
v=Video
b=But
n=No
m=Money

1萬

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章

NEO1970 發表於 2013-1-2 11:19
人兄你要明白無風起浪別有用心咬住唔放同交戲

又唔好咁講(我覺得又無需太過陰謀論o既)...
可能果位C兄真係純粹唔理解我文中意思呢...
i=I
l=Love
a=Audio
v=Video
b=But
n=No
m=Money

科林玩家

ilavbnm 發表於 2013-1-2 11:46
我對C兄喱句"我原先唔係回覆你既 post"真係百思不得其解?
網上公開論壇...唔係大家覺得有D題目/論點可以 ...

ching 你唔好誤會,我好歡迎你對我有意見既話 reply 我,只係開頭無專登睇你講乜而你認為我道德價值扭曲姐。如果要評論你我之間價值觀既睇法,我好相信自己既觀點比你更加清晰有理,為呢個法治社會下認同,我唔係想拎咩采,係希望你覺得不快不悅之餘都可以盡量理解一下背後影響既野。

鉑金玩家

2369 發表於 2013-1-2 10:38
閣下可算係性格精奇, 品味獨特

諗著假線來買, 好彩係假姐, 吾係咪吾乎合你既預期, 咁會好吾開心喎

咁點解你當初咁有經驗知道有問題而又唔出聲仲等佢慢慢滋長.....
好彩而家有位CHING實踐左你的夢想啫.....話時話, 本來你諗住幾時先出聲架!!!  

同埋咁唔該各位覺得受騙既CHING都出下聲啦.....

評分

參與人數 1威望 +5 收起 理由
toysonline + 5

查看全部評分

進階玩家

ilavbnm 發表於 2013-1-2 11:52
又唔好咁講(我覺得又無需太過陰謀論o既)...
可能果位C兄真係純粹唔理解我文中意思呢...{:6_122 ...

對不起 我多疑  

1萬

鑽石玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

plnl88 發表於 2013-1-2 02:08
咁真富士極光三舊零水有咁好表現又唔係貴。
小弟個五條係直接同 fujicables 廠方買的。
不會是假貨。

純粹睇理據,目前並冇任何資料顯示樓主果條係假線,建議摟主改標題可能有少少主觀咗
千其吾好迷信..
75-X9500G
AV: BOSE 900 Soundbar + 700 拾仔 + 700 surround
Music:  Playback Designs
Speakers: Mordaunt-Short
AMP: KCT + FPB-300C
[img]http://ha1.seikyou.ne.jp/home/jun/gifani/halo.gif[/i

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章

yuppi 發表於 2013-1-2 12:23
純粹睇理據,目前並冇任何資料顯示樓主果條係假線,建議摟主改標題可能有少少主觀咗  ...

looking...