設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: ipodtouch

[HDMI線] 76紅極一時富士極光解剖圖+ 富士極光(鍍銀HDMI 1.4)無鍍銀成...

關閉 [複製鏈接]

進階玩家

咁多位師兄有冇試過依條呀??
http://www.futureshop.co.uk/the- ... 4.html#.UOPTTeTqnsI
都係2舊幾咋,同極光差唔多價錢.......(減價後.......),又係大牌子...........

1萬

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章

siubil 發表於 2013-1-2 13:47
嘈唔嘈就真係要用分貝計黎量下,響呢度又真係度唔到,更加同道德價值風馬牛不相及,但係呢位樓主圖文並戊 ...

我由一開始覆樓主...從無講過樓主價值觀有問題...更無話過樓主做法有錯
反而我係想樓主唔好咁唔開心
但係就見C兄有以下發言
覺得無問題唔駛咁大事宣傳既一係金錢同道德價值被扭曲左,一係就同呢位ching 本身有牙齒印
用大事宣傳咁o既字眼...意欲為何呢?
文中又話:覺得無問題........一係金錢同道德價值被扭曲左,一係就同呢位ching 本身有牙齒印
究竟是誰首先將件事與道德價值掛勾?
到底又是誰...一下子將異見人仕歸納為道德價值被扭曲呢?

依家C兄又話"同道德價值風馬牛不相及"...我真係接唔到落去
為免引起無謂罵戰...我收筆了...
i=I
l=Love
a=Audio
v=Video
b=But
n=No
m=Money

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

ilavbnm 發表於 2013-1-2 04:19
C兄:如果唔喜歡嘈=價值觀被扭曲
我會話...閣下o既價值觀真係扭曲左
我唔係抽水...如果有睇過我同菲記恩怨 ...

依家好多香港人都係咁諗, 903個建吳又係咁, 唔嘈等於死忍同等於比奴化左............點解依家香港變成咁???
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

黃金玩家

76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

又搭下咀先......

如果呢度有邊位師兄覺得買左條線比人呃左
應該快d 去買既地方投訴先

明白有師兄想係呢個post 同其他人分享佢對條線既見解同分析
但又唔明點解好似係度暗示76同富士線有咩關係?

以我自己黎計, 係淘寶入左兩條黃金
係...我係睇過之前有師兄話黃金抵玩所以去淘番黎
但我係自己係淘寶搵店入手, 無經76/任何師兄介紹邊度入手既

我亦唔知個條係正廠定假貨
我只係睇駁左之後既效果
我覺得收貨就理鬼得佢裡面有咩

再講
而家睇cut 左條線裡面d 線好似無鍍銀
呢個結論好似只係由於d 線無銀色既塗層係上面
呢個只係表面証供

但我想反問
其他線話有鍍銀.....係咪可以齋睇外表就知銀色塗層係鍍銀?
咁我係街搵支銀筆畫上去係咪就變鍍銀呢?
己所不欲勿施於人
各有前因莫羡人

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

k750750k 發表於 2013-1-2 14:35
http://www.futureshop.co.uk/the-van-den-hul-hdmi-13-1080p-cable- ...

其實呢D二百幾蚊既線, 依家好多廠都會出, QED, VDH, AQ都有, 我對果D大牌子比較有信心囉~~~
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

1萬

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章

7面鳥 發表於 2013-1-2 14:08
成件事,由一開始講鍍銀,就係一個騙局,
不過銀碼細,好多人算數廢事煩,
但,欺騙就係欺騙,唔可以話銀碼細,就覺 ...

C兄咁講完全正確
但係...並非事事盡如人意
所以我覺得學習妥協亦係必需o既
雖然未必人人o岩聽...但人生&現實的確就是如此...
i=I
l=Love
a=Audio
v=Video
b=But
n=No
m=Money

5萬

總版管

沙煞比 發表於 2013-1-2 14:47
又搭下咀先......

如果呢度有邊位師兄覺得買左條線比人呃左

係囉, 我都打哂突, 究竟富士同極光同76有咩關係??? 最多就話呢度多富宜同極光打手姐, 點解講到好似我76背後出資做批富士同極光出來賣咁呢??? 76不嬲做野都係團購就團購, 76-FC優惠就優惠, 有行政費就有行政費, 有什麼好呃呢???

我真係好同意沙兄講, 覺得有問題有呃人出POST冇問題喎, 報公安, 投訴TAOBAO唔係最好方法嗎??

Post76玩樂網.

黃金玩家

76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

小瑟 發表於 2013-1-2 14:54
係囉, 我都打哂突, 究竟富士同極光同76有咩關係??? 最多就話呢度多富宜同極光打手姐, 點解講到好似我76背 ...

大王.....
你係咪係大陸有二廠

仲有開工廠賣老翻富士線 仲放係淘寶賣
200一條, 500 兩條, 買三條扣起一條
好從實招來
己所不欲勿施於人
各有前因莫羡人

黑鑽玩家

76-FC 藍寶石勲章

k750750k 發表於 2013-1-2 14:35
http://www.futureshop.co.uk/the-van-den-hul-hdmi-13-1080p-cable- ...

這的確是音響線中的名牌……問題是出HDMI線居然不肯加入HDMI Adopter……

這要麼就是由其他HDMI Adopter OEM(性價比低),要麼就沒有做過HDMI測試(沒有質素保證)……
「こちらが話す内容を理解してもらえないのは話し手にとって面白くないが、最初から知っている相手に既存の情報を伝えても意味がない。」(不管說甚麼,對方都無法理解的話無異是對牛彈琴;但是跟早就知道的人大談既有的資訊更沒有意思。)――佐々木《涼宮ハルヒの分裂》

乞丐甲隨筆

1萬

三潮玩家

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

小瑟 發表於 2013-1-2 14:54
係囉, 我都打哂突, 究竟富士同極光同76有咩關係??? 最多就話呢度多富宜同極光打手姐, 點解講到好似我76背 ...

好彩前幾個月我買左富士線無話比人知,否則就大劑!哈哈!