設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: ipodtouch

[HDMI線] 76紅極一時富士極光解剖圖+ 富士極光(鍍銀HDMI 1.4)無鍍銀成...

關閉 [複製鏈接]

3萬

白鑽玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

ilavbnm 發表於 2013-1-2 17:28
大家都係本住一分錢一分貨&玩o下o既心態o黎買o者
其實...就算咩牌子/咩用料...舊零水條線就係舊零水條線. ...

你玩S790就傻仔咗啦, 梗係玩S190啦~~!!! {:9_407:}

3萬

白鑽玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

ilavbnm 發表於 2013-1-2 17:33
其實諗諗o下...我o係76都算口臭...
話過銀碟...又話過103&105...我都係小心d好... ...

我無諗過理你, 我用103不知幾開心, 最緊要係我同我老婆收貨~~!! {:9_431:}

1萬

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章

沙煞比 發表於 2013-1-2 17:37
車.......你怕咩, 有事你拎度隨意門出黎走路

你應該小心飛記有人搵你就真...... ...

沙兄...你入位抽水本領越o黎越高...抵我推薦個章比你...
i=I
l=Love
a=Audio
v=Video
b=But
n=No
m=Money

黃金玩家

76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

阿定 發表於 2013-1-2 17:35
我都買左幾條唔知真假 的100蚊的SONY 1.4 扁線,好彩都無講出來,唔係又比人話我收回佣 ,陰公我真心覺得 ...

欲加之罪何患無辭

其實都唔駛解釋咁多, 有人要生安白做, 思覺失調我地其實阻唔到

講咩都SIDE 氣
己所不欲勿施於人
各有前因莫羡人

3萬

白鑽玩家

siubil 發表於 2013-1-2 17:36
我買過,Taobao 有自己既制度,你收貨後質量唔滿意可以劣評,有 d 鋪頭好驚劣評甚至乎會索性退款,質量不 ...

CHING你呢個講法好啱, 小弟都覺得如果有CHING見到呢個POST, 知道自己條係假嘢要去換或者同淘寶舉報好應該~~!!! {:9_426:}
自己唔換接受假嘢由佢唔緊要, 但係就"千期唔好同其他人講, 呢條富士極光係內鍍銀"~~!!! {:9_422:}

1萬

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章

ykluk 發表於 2013-1-2 17:40
你玩S790就傻仔咗啦, 梗係玩S190啦~~!!!

S190好野o黎架...幾舊水...真係無投訴架...{:9_407:}
i=I
l=Love
a=Audio
v=Video
b=But
n=No
m=Money

3萬

白鑽玩家

ilavbnm 發表於 2013-1-2 17:41
沙兄...你入位抽水本領越o黎越高...抵我推薦個章比你...

整章~~??!! {:9_433:}
即係又要搞我.....{:9_418:}

1萬

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章

ykluk 發表於 2013-1-2 17:40
我無諗過理你, 我用103不知幾開心, 最緊要係我同我老婆收貨~~!!

知你唔理我好耐啦...
i=I
l=Love
a=Audio
v=Video
b=But
n=No
m=Money

1萬

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章

ykluk 發表於 2013-1-2 17:45
整章~~??!!  
即係又要搞我.....

個章攪好啦...遲d先再攪你...
i=I
l=Love
a=Audio
v=Video
b=But
n=No
m=Money

黃金玩家

76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

ykluk 發表於 2013-1-2 17:45
整章~~??!!  
即係又要搞我.....

6 爺.......叮噹兄係講推薦我拎左個76 榮譽VIP 勛章
己所不欲勿施於人
各有前因莫羡人