設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: ipodtouch

[HDMI線] 76紅極一時富士極光解剖圖+ 富士極光(鍍銀HDMI 1.4)無鍍銀成...

關閉 [複製鏈接]

鉑金玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

toysonline 發表於 2013-1-2 23:21
乜版管,咪火遮眼亂哂籠至得嫁!
你之前已答左我点解會無水印啦;依家我明白嘞!
我系話你吾識攪就pM我; ...
我系話你吾識攪就pM我;等我介紹人比你用咩方法可以按不同大小比例
上戴图片都有水印!!

唔好PM啦, 唔好搞到咁秘密, ~學師兄話齋迫人用PM係唔好既, 無事不可對人言, POST出來啦~~:)
我想好多論壇版主都想知呢個論壇TEMPLATE可以點改~ :) 謝謝~

不過老實講, WATERMARK呢一樣野其實可有可無, 你覺得重要既, 咪自己加返自己個WATERMARK, 有乜野特別原因一定要用76那一個呢?

還有, 大王都講左個規則, 你只要跟返個500*500或以上便有WATERMARK, 反正相又係你影既, 原圖你一定有架嘛, 現在7張圖無WATERMARK, 只要RE-UPLOAD D 相咪有囉..... PHOTOSHOP幾個制一分鐘搞掂既野,  我見師D兄舊文都有大圖, 對你來講無難度架喎? 無謂為左呢個WATERMARK, 你又打左成幾佰字, 呢D時間點都唔止一個鐘, 唔值得囉~

何況POST張大圖上來俾人看清楚D嘛~ 大家都有好處~係咪?

這是我一點意見~

科林玩家

支持討論,我相信真理越辯越明

1萬

鑽石玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

blindfaith3by8 發表於 2012-12-31 10:35
under $500 有咩好嘢??

我全屋都用緊, 以前賣五百幾, 而家賣三四百蚊, 正版要去樂天 or Amazon 代購
千其吾好迷信..
75-X9500G
AV: BOSE 900 Soundbar + 700 拾仔 + 700 surround
Music:  Playback Designs
Speakers: Mordaunt-Short
AMP: KCT + FPB-300C
[img]http://ha1.seikyou.ne.jp/home/jun/gifani/halo.gif[/i

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

其實我都冇咩睇你個PO, 因為又大又細D字, 好難睇下, 所以冇睇哂~~~
不過我覺得你講得好岩, 唔好放時間係團購度, 所以我冇攪團購好耐了, 依家玩機多~~~
你慢慢, 我仲有大把野玩, 自便勒喎.....
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

星級玩家

小瑟 發表於 2013-1-3 00:23
其實我都冇咩睇你個PO, 因為又大又細D字, 好難睇下, 所以冇睇哂~~~
不過我覺得你講得好岩, 唔 ...

另外個POST入5到

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

jeremymak 發表於 2013-1-3 00:29
另外個POST入5到

合併左, SYSTEM PURE緊, 依家呢個POST睇哂架勒~~~~~
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

星級玩家

yuppi 發表於 2013-1-3 00:11
我全屋都用緊, 以前賣五百幾, 而家賣三四百蚊, 正版要去樂天 or Amazon 代購 ...

呢條唔錯 , 畫面實淨 ! 不過要小心屈線 , 小弟朋友就係斷左入面 !
不過小弟覺得富士黃金版比 Sony 仲要實淨 D .

小弟其實好唔明點解咁多 CHING 會用極光 , 小弟兩條都係正廠買 ,
極光係光 dd 之外冇咩特別 , 但黃金版畫面真係好實淨 , 顏色鮮艷 !

小弟當極光落架後亦問過正廠掌櫃 , 佢當時話街外過 d 係貨尾 , 唔係假貨 ,
可能近呢兩三個月果 d 先係 A 貨 .

1萬

鑽石玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

LineageII 發表於 2013-1-3 02:56
呢條唔錯 , 畫面實淨 ! 不過要小心屈線 , 小弟朋友就係斷左入面 !
不過小弟覺得富士黃金版比 Sony 仲要實 ...

如果你朋友吾係響 Amazon or 日本買而又屈斷左, 基本上佢都奶咗野,....呢條太多 A 貨, 之前"所有"在香港買到既全部都係淘寶貨...
千其吾好迷信..
75-X9500G
AV: BOSE 900 Soundbar + 700 拾仔 + 700 surround
Music:  Playback Designs
Speakers: Mordaunt-Short
AMP: KCT + FPB-300C
[img]http://ha1.seikyou.ne.jp/home/jun/gifani/halo.gif[/i

銀級玩家

米高得格拉屎

76-FC 綠翡翠勲章

人家管理網站定什麼規則需要跟你交代嗎??合則來不合則去,沒有水印就等於有古惑,請不要做小學雞啦。想學高登仔回高登吧,你這則消息一定上蘋果的。

銀級玩家

米高得格拉屎

76-FC 綠翡翠勲章

yuppi 發表於 2013-1-3 00:11
我全屋都用緊, 以前賣五百幾, 而家賣三四百蚊, 正版要去樂天 or Amazon 代購 ...

SONY太多假貨了。