設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: ipodtouch

[HDMI線] 76紅極一時富士極光解剖圖+ 富士極光(鍍銀HDMI 1.4)無鍍銀成...

關閉 [複製鏈接]

1萬

鑽石玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

michael 發表於 2013-1-3 14:56
SONY那麼大,全港都賣假線,為什麼他們都不理呢?
SONY品牌不比極光的更在意品牌形象嗎? ...

香港代理根本冇入呢條線, 而好多人奶咗野都吾知, 所以冇原告.
千其吾好迷信..
75-X9500G
AV: BOSE 900 Soundbar + 700 拾仔 + 700 surround
Music:  Playback Designs
Speakers: Mordaunt-Short
AMP: KCT + FPB-300C
[img]http://ha1.seikyou.ne.jp/home/jun/gifani/halo.gif[/i

新仔玩家

阿定 發表於 2013-1-3 11:47
有d似層相識,淘寶20蚊有找,你都咪話唔奇  

成本真係2蚊美金有找
真話就經得起考驗

依條好正呀

好光呀

20蚊人仔一定無呃你啦
咁個140蚊人仔原來係吹出來既

真係劏條有銀既擺平佢, 當誤會囉
搵間廠打品, 3, 4 日攪掂啦 (如果有料, 我得閒幫你問下啦)
睇相條線銀色咪過到骨囉

邊Q個咁得閒針對你呀
人地講事實就針對你

當日邊Q個大C吹過話條線點好點好既
咪攞條靚線比識貨既睇下囉
咁有定無姐?
都嘈過幾日啦, 咁難搵番條神線既

都係個句啦
從老千既回應知道老千既存在
從老千既動作知道老千係邊個

無野無理由咁激動呀?

我都話本來吾想出聲架啦
有啲野吾試得, 吾講得
一穿就一褲都係

always 衰講真話
起底呀, 我好驚呀

新仔玩家

真話就係喺土土網買咗條線(自己都唔知真定假,因為係朋友嘅),跟手就走去第二個場亂叫、除褲痾屎,九唔答八囉!

自己對眼有問題就快啲睇醫生啦,有冇光咗分唔到,土土網定七六網又分唔到!

魚生陸狗先生(都唔知係男人定女人)身體為重呀,快啲睇醫生!   

新仔玩家

NEO1970 發表於 2013-1-3 12:11
我覺得次次都係有人搞事抽水,實情網上好多咁o人  好彩76本身的c兄唔會係這樣 ...

好認同,都唔知有冇家教,唉...  

(題外話:有時啲男人小氣同打橫唔講理起上尼仲衰過啲女人!我指衰嗰啲乍)  

進階玩家

宮崎駿 發表於 2013-1-3 17:22
好認同,都唔知有冇家教,唉...   

係米H網? 剛聽衣度人講個網話其他網團購抽水呃錢o   轉個頭就自己去搞團購lo
話人個網好多廣告落好商業   轉頭自己度又有賣廣告又得  似係o眼紅又唱衰再死跟     哇 生意手法+高招,大王你大o獲,阻住人個網起頭

1萬

行動組版主

半專業貓奴

76 榮譽版主勲章76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

NEO1970 發表於 2013-1-3 17:41
係米H網? 剛聽衣度人講個網話其他網團購抽水呃錢o   轉個頭就自己去搞團購lo
話人個網好多廣告落好商業  ...

我又要引用某新仔玩家語句,NEO1970兄,你真係"衰講真話,好驚呀"

新仔玩家

我理佢係H定西定網,總之九唔答八走入人個場亂咁痾屎就係畜牲!  

畜牲係要打架!如果唔係除痾屎仲會咬人架!  

進階玩家

SonSon 發表於 2013-1-3 17:49
我又要引用某新仔玩家語句,NEO1970兄,你真係"衰講真話,好驚呀"  ...

車! 我識鬼  肓o人都睇到    當年係甘嘈衣樣果度   衣家大家有眼看   我都知佢地係邊路心態啦
係當年有班人信佢零商業化    果d陰謀論想法係果d心態o人先想得出    頂丫 二舊水野都話有回俑。不過真係頂唔住先講   如果唔對網主del 左我說話    我知76風氣唔會攻擊其他網言行   唔似得o人地邊講咩都得   問候家人都還得

1萬

鑽石玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

Ching,

我個個網都有去,有時個別網友既說話吾等於個網既立場,你呢類既言論無疑係一d挑釁行為。。。

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
chhanthony + 10 + 10

查看全部評分

千其吾好迷信..
75-X9500G
AV: BOSE 900 Soundbar + 700 拾仔 + 700 surround
Music:  Playback Designs
Speakers: Mordaunt-Short
AMP: KCT + FPB-300C
[img]http://ha1.seikyou.ne.jp/home/jun/gifani/halo.gif[/i

星級玩家

yuppi 發表於 2013-1-3 18:19
Ching,

我個個網都有去,有時個別網友既說話吾等於個網既立場,你呢類既言論無疑係一d挑釁行為。。。 ...

有人会話我剪線求真;亦会話我剪線無聊!都吾緊要.我只要你地知道就得嘞!
自剪線文第一篇,話比大家聽,揭穿尼條由铜辨银線,响76網站都好盛行喎!
後來發覺D剪線图無76水印,吾通同條線有景轟,咪再問版管系咪电脑問題囉!!!就系咁簡單!!

其實如果發覺段文有影响或影射76;只要話76未辨過此線團購,对此線盛行亦只是網友相互間自行討論.
....至於水印一事,亦只需說明便可!!

吾知点解,版管要“拿屎上身“攪到一獲泡;自曝其短!
有个花王就管理花園,花園內有老有小;
仲有D狗吠声“小學雞,小學雞,,“不停咁吠“
花園地下有水;有D老人家“線“到好傷;
,又有小朋反“線“黎“線“去好開心,
你千奇吾好揾過花王;佢叫你自便啦!D老野線親吾关佢事.撻水既事你諗你啦!
有个咁都得既花王..真系哈哈哈
Samsung & Jvc & Grandview
Oppo & Onkyo
Threshold & Lexicon
Avalon & Polkaudio & Earthquake