設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: ipodtouch

[HDMI線] 76紅極一時富士極光解剖圖+ 富士極光(鍍銀HDMI 1.4)無鍍銀成...

關閉 [複製鏈接]

1萬

鑽石玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

michael 發表於 2013-1-3 10:40
SONY太多假貨了。

所以只有樂天及Amazon先至買到真貨,早幾年我去旺角深水埗洗樓揾呢條線,發現全部賣假線。

幾乎可以肯定除咗日本同Amazon 買既之外,其他都係假線。

仲有之前有d ching 用緊假線出report都吾知。。。。
千其吾好迷信..
75-X9500G
AV: BOSE 900 Soundbar + 700 拾仔 + 700 surround
Music:  Playback Designs
Speakers: Mordaunt-Short
AMP: KCT + FPB-300C
[img]http://ha1.seikyou.ne.jp/home/jun/gifani/halo.gif[/i

新仔玩家

小瑟 發表於 2013-1-2 21:51
呢位師兄, 你都幾好笑架喎, 邊個第一次入來唔係外來人?? 出POST話自己買左條平野就係搵食?? 真野同假野到 ...

和諧, 要和諧, 吾願意都要和諧啦
打字都有問題啦,

唯有用 cut and paste 啦
100%吾關76事, 0.001%係我部電腦太舊啦

啲手法咁熟既,
76 其實係邊間公司開架?

有道理洗鬼發火咩

好快咁過幾個版面
乜都睇吾到啦

我要講既
索性係蘋果當笑話講啦
琴日已經講左tim
咁係好笑喎

1萬

行動組版主

半專業貓奴

76 榮譽版主勲章76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

2369 發表於 2013-1-3 10:57
打字都有問題啦,

2369兄雖然係新仔一名, 但係只集中係呢個post發言, ching 真有心啦

新仔玩家

toysonline 發表於 2013-1-2 23:21
乜版管,咪火遮眼亂哂籠至得嫁!
你之前已答左我点解會無水印啦;依家我明白嘞!
我系話你吾識攪就pM我; ...

睇完一輪後,真係覺阿乜玩具按nine你好型呀,又好人屎!(真心)

香港影音業真係好需要你,咁有求真精神,不如你定期尼剪下其他牌子,幫下大家睇真啲,橫掂你咁得閒(我估你得閒架咋,估錯唔好鬧呀)   

另外你又咁肯幚人,連網頁圖加大細水印你都識人解決,人面真廣,介紹呢啲專家俾我哋識吖!   

你真係揀啱網,剪線頭呢啲大 project 梗係應該俾多啲人知,所以梗係尼呢個香港最多人睇嘅影音網度剪啦,唔通喺阿乜West啲 網度剪咩,都冇人睇、冇人知嘅!  

得閒咪多啲尼剪下線頭囉,同埋幚手搞下啲戶外活動,例如BBQ呀,因呢度多人參加呀,唔係是彈搵到一個半個爐就夠燒,要多啲人幫手先得,以後真係要你多多幚手!   

行動組版主

76 榮譽版主勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

有d似層相識,淘寶20蚊有找,你都咪話唔奇

下面樓主貼的 Fuji Cable

新仔玩家

2369 發表於 2013-1-3 10:57
打字都有問題啦,

阿邊個邊個魚生陸狗先生(定係女人呢),  

好高興喺呢度認識你,可能喺其他細網見過都唔奇,(始終見到真人好啲,因周圍都係啲細網尼搞事嘅分身)

得閒吹多兩咀囉,不過我未必有時間應酬你!(要你等時唔好嬲喎)  

進階玩家

宮崎駿 發表於 2013-1-3 11:56
阿邊個邊個魚生陸狗先生(定係女人呢),   

我覺得次次都係有人搞事抽水,實情網上好多咁o人  好彩76本身的c兄唔會係這樣

評分

參與人數 2威望 +20 金錢 +10 收起 理由
michael + 10 D西網人真無聊。
ykluk + 10 + 10 絕對認同

查看全部評分

黑鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

師兄你折咗條線提醒人係好正確...不過你又好似义開其它野黎講
窮人.amp pioneer lx87   Wharfedale Denton 80th   center kef kht5005   surround bose       subwoofer sunfire hrs-12    sony klv-46v400a      PIONEER LX-55  SONY PS4  panasonic BDT320

銀級玩家

米高得格拉屎

76-FC 綠翡翠勲章

yuppi 發表於 2013-1-3 10:56
所以只有樂天及Amazon先至買到真貨,早幾年我去旺角深水埗洗樓揾呢條線,發現全部賣假線。

幾乎可以肯定 ...

SONY那麼大,全港都賣假線,為什麼他們都不理呢?
SONY品牌不比極光的更在意品牌形象嗎?

銀級玩家

米高得格拉屎

76-FC 綠翡翠勲章

阿定 發表於 2013-1-3 11:47
有d似層相識,淘寶20蚊有找,你都咪話唔奇  

大量OEM