設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: Bomb_Dance

[家訪活動] 「天下無難事,只怕有心人」——Parco家訪體驗

進階玩家

sika 發表於 2014-6-1 11:27
ching 想問下用咩PLAYER 比較好呢?? 最好就係簡單2用 謝謝

下,師兄....... 會有 player 簡單易用過 foobar2000 的嗎?
咁又唔係話無既,windows media player, winamp, 千千,全部都係十年前玩過,問題只係你自己接唔接受到佢地既聲咁解唧
有位大師級的名言:世上有很多「idiots」第一次買或聽 Pro Audio 野時,揀中一件 Pro Audio 中的垃圾後,他們就以為全世界所有 pro audio men 都係失聰唔識聽野

進階玩家

ozrayyau 發表於 2014-6-1 19:51
四件磚頭咁大嘅電容, 你話有 TCC, 有幾大你實知, 啱就嚟攞, 免費比你

33 台超過一百回覆, 你 ...

龜公先生你出來驗過貨先再講啦,否則一切免問,你可以慳D了
有位大師級的名言:世上有很多「idiots」第一次買或聽 Pro Audio 野時,揀中一件 Pro Audio 中的垃圾後,他們就以為全世界所有 pro audio men 都係失聰唔識聽野

進階玩家

ngszewai 發表於 2014-6-1 21:02
Parco兄, 因為想容易小小播SACD 的DSF file, 我又拎番隻win 7 pc出來玩.  小弟無好仔細搞優化, 只係改左小 ...

到你真係好仔細咁搞優化之後,到時俾到你既意外驚喜仲會大過 Mac/A+ 呢

進階玩家

伏喱哩 發表於 2014-6-5 09:02
報團學野.
幾時有團購.

係咪團購你果D 5K幾的大陸雞野先?定係你係溫州搵到既果D即買即印嘜頭上去既果D所謂大陸 「Nagra」先 (當然唔係講瑞士果隻) ?

黃金玩家

Parco 發表於 2014-6-5 15:19
龜公先生你出來驗過貨先再講啦,否則一切免問,你可以慳D了    ...

果然夠面皮厚,之前幾擔心個五十一歲嗰個係你。

你話出唔到相先係龜,唔好以為你咁容易揾到同類先得架,人喎,點變成龜呀,好似你咁點變人呢?西遊記呀?

進階玩家

ozrayyau 發表於 2014-6-5 15:45
果然夠面皮厚,之前幾擔心個五十一歲嗰個係你。

你話出唔到相先係龜,唔好以為你咁容易揾到同類先得架, ...

你面皮厚好多喎,我係話過你要親身出到來交收先唔係龜,我要搵人類的同類就易,你要搵你D龜同類都唔難既,至少呢度有個伏龜同 andy 龜陪下你,唔知你仲可唔可以再吹雞叫多D你的龜同類出來

唉,原來你唔止文盲,仲要有精神分裂,我呢種人類真係越來越唔識同你呢種兩棲類溝通,唔再阻住你自己慢慢大話西遊啦,係咁啦 直至你真係肯出來收 TCC 先再搵我啦

黃金玩家

Parco 發表於 2014-6-5 16:13
你面皮厚好多喎,我係話過你要親身出到來交收先唔係龜,我要搵人類的同類就易,你要搵你D龜同類都唔難既 ...

噢, 原來係剩係識跟人口水尾嘅? 我講乜你都跟乜咁冇創作性呀?

33 台戶口, 你取消都得架, 死無對證。之不過你又話架機唔係賣, 而家又整句阻人發達被人取消戶口, 咁係賣機係真? 定自己取消架?

講真嘅, 你話嗰位 Tony, 你開佢名拖佢落水有冇問過人架? 仲有多謝你比咗咁多歡娛比大家, 每次睇你回你都好好笑, 好開心 , 冇你出現嗰幾日, 成個落哂型呀。

我啲軍用牛同電容, 等你嚟攞, 免費嘅, 不過機票唔包, 因為機票都幾貴架

進階玩家

ozrayyau 發表於 2014-6-5 21:16
噢, 原來係剩係識跟人口水尾嘅? 我講乜你都跟乜咁冇創作性呀?

33 台戶口, 你取消都得架, 死無對證。之不 ...

講道理又使乜要有創意呢?咁有創意既果D道理多數都係歪理,你咁有創意,唔怪之得你成日都滿口歪理啦

r33 咁都叫做死無對證?
http://post76.hk/forum.php?mod=r ... 3&fromuid=75127
唔通係我自己 ban 我自己啦喎?你都真係好幽默搞笑

係既,R33 的確係派好多打手出來賣機係真既,我邊可以好似 r33 佢地咁成間公司成日有咁大個網的會員做水魚去做 hardsell 搞試聽會做速銷,收埋咁多大廠的回佣,你同阿伏同阿 aaron (係喎 "user_aaron" 喎,唉,好心你地班 r33 admin 開分身 account 搵水魚上吊既話都唔該度名都度得專業D啦,使唔使下次又搵個 user_tom, user_peter, user_john 來踩場?) 阿 freeman 佢地都好落力幫你地間 r33 去出力搵丁補水啦,我地呢D「死窮鬼」邊似你地開壇開公司咁有咁多貨咁捨得賣?

好,咁我都同你老老竇竇 (老老實實),果位 Tony 其實到今時而家呢一刻都一直睇緊呢度我的 post,我周時都有 whatsapp 俾佢睇,話唔定佢而家就可能已經睇住你盯實緊你 咁你話我仲使唔使問佢?

你係青山就開心得過了,可憐我成日都要俾你呢條傻佬煩住 你應該唔會仲要係 gay 既掛?

等你肯離開你個龜殼出來同我交收先算啦,仲學人講 你都學人講機票?咁你係要我去安哥拉深山果度搵你?定係要我去西伯利亞果度搵你?

銀級玩家

Parco 發表於 2014-6-5 15:25
係咪團購你果D 5K幾的大陸雞野先?定係你係溫州搵到既果D即買即印嘜頭上去既果D所謂大陸 「Nagra」先 (當 ...

又扮文盲.
團購電子零件嘛.
寶藥神牛.
聲稱KO原裝"NAGAR"瑞士牛喎
http://karryykwai.blogspot.hk/

銀級玩家

Parco 發表於 2014-6-5 21:52
講道理又使乜要有創意呢?咁有創意既果D道理多數都係歪理,你咁有創意,唔怪之得你成日都滿口歪理啦 {:6_ ...

咁我都同你老老竇竇 (老老實實),果位 Tony 其實到今時而家呢一刻都一直睇緊呢度我的 post,我周時都有 whatsapp 俾佢睇,話唔定佢而家就可能已經睇住你盯實緊你  咁你話我仲使唔使問佢?
你係青山就開心得過了,可憐我成日都要俾你呢條傻佬煩住  你應該唔會仲要係 gay 既掛?

=====================================================================

日頭翻工成日冇野做果尐"有料"人士先會成日上網同揸住手機做低頭族.
有料做到48小時都未夠啦.
SI Q濫氣.
又拉人裙腳靠關係.
http://karryykwai.blogspot.hk/