ming 發表於 2017-7-4 22:25

toms110 發表於 2017-7-4 21:26
師兄,我照你講嘅咁樣做,入去應用程式\egreat player內,洗咗資料後,海報牆終於正常返喇,不過唔知點解 ...

你用 cn firmware 就會出簡體字

toms110 發表於 2017-7-4 23:32

ming 發表於 2017-7-4 22:25
你用 cn firmware 就會出簡體字

我用緊EN1223, 但好鬼奇怪, 之前都試過一次, 用EN1215果陣{:6_136:}

ikkjr 發表於 2017-7-4 23:39

EN1223 firmware 居然加咗 (Unstable) {:1_331:}

on99no 發表於 2017-7-4 23:47

paris 發表於 2017-7-4 21:22
用緊EN1.2.2.3 冇問題一切正常!

更新到1223EN後,海布只是正常出過一次後便無咗到而加!

toms110 發表於 2017-7-5 00:49

on99no 發表於 2017-7-4 23:47
更新到1223EN後,海布只是正常出過一次後便無咗到而加!

師兄, 有其他師兄教路可搞返.
你去設定\通用\更多設置\儲存空間\應用程式\egreat player內, 清除資料就會出返海報, 但我而家變咗去搵簡體中文database, 暫時問題不詳

eddycmc 發表於 2017-7-5 06:18

師兄,我照你講嘅咁樣做,入去應用程式\egreat player內,洗咗資料後,海報牆終於正常返喇,不過唔知點解 ...

你delete咗個path之後再add返就會變英文嘅喇

eddycmc 發表於 2017-7-5 07:05

大玩偶 發表於 2017-7-4 16:55
你人在泰國 ?

馬拉。。globalization 喇嘛

hollandken 發表於 2017-7-5 07:56

A5 用緊en 最新"unstable" 版,每次開機個resolution 都係幫我轉左1080 60p, 同埋add 左嘅nas nfs path 都唔見左,次次開機都要set 番4k 24p 和的add 番path, 好煩呀。。唔知其他師兄有冇同一問題?

佢如果唔係可順暢播到4k 片和bdmv, 真係用番nvidia tv 算

ringo 發表於 2017-7-5 09:26

唔知點解UP過1223EN之後部機播播下會有DEEEEEEEE一聲
隔一陣又DEEEEEEEE過 DOWN番都係咁{:6_126:}{:6_126:}

matthew 發表於 2017-7-5 09:59

點解你張WALLPAPER 咁有型O既???????? 點整架???????
頁: 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 [101] 102 103 104 105 106 107 108 109 110
查看完整版本: Egreat 用家交流分享貼 [新增 Display / Audio / SMB / NFS 分享設置]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。