paris 發表於 2017-7-5 20:55

toms110 發表於 2017-7-5 20:17
終於試咗, 亦發現咗啲嘢, 如就咁跟以上部驟做, 都係會出中文簡體海報, 我橫掂部機都已經Factory Reset過, ...

終於收成正果!{:6_195:} 恭喜,恭喜!{:6_196:}
有冇試過關機再開,出唔出返齊哂d海報!{:6_182:}

toms110 發表於 2017-7-5 21:02

終於收成正果! 恭喜,恭喜!
有冇試過關機再開,出唔出返齊哂d海報!...

試返幾套先試{:6_147:}

ikkjr 發表於 2017-7-5 22:54

matthew 發表於 2017-7-5 17:47
你而家呢個CASE 又唔想洗機, 我有次試過
1. DEL 晒 .VIDON FOLDER
2. 先去A5 SETTING 度改左系統語言為ENG

經驗之談 {:1_326:}

toms110 發表於 2017-7-5 23:12

終於收成正果! 恭喜,恭喜!
有冇試過關機再開,出唔出返齊哂d海報!...

熄機再開Path就無哂, 要再Load過{:6_168:}

paris 發表於 2017-7-5 23:28

toms110 發表於 2017-7-5 23:12
熄機再開Path就無哂, 要再Load過

路徑冇左唔緊要,加返入去就得,最緊要海報出返岩同齊哂!

toms110 發表於 2017-7-5 23:41

paris 發表於 2017-7-5 23:28
路徑冇左唔緊要,加返入去就得,最緊要海報出返岩同齊哂!

我都係咁諗, 有返海報已足夠{:6_128:}

大玩偶 發表於 2017-7-6 11:15

toms110 發表於 2017-7-5 23:41
我都係咁諗, 有返海報已足夠

師兄你用緊 8TB ??
居然有 200套 Bluray 咁多 {:6_134:}

Mosque 發表於 2017-7-6 11:19

覺得1233比1202聲畫都靚好多!!

paris 發表於 2017-7-6 12:05

大玩偶 發表於 2017-7-6 11:15
師兄你用緊 8TB ??
居然有 200套 Bluray 咁多

我幾個HDD加地有3百幾套添,都仲未計部腦入果個4TB!{:6_138:}

Einstein 發表於 2017-7-6 12:08

請問TV1080冇4k, Amp via 4k, 部A5play 唔play 到4K file?當然出1080
頁: 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 [104] 105 106 107 108 109 110 111 112 113
查看完整版本: Egreat 用家交流分享貼 [新增 Display / Audio / SMB / NFS 分享設置]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。