matthew 發表於 2017-7-7 11:23

是旦啦, 如果沙皇兄唔係好識搞就用到咩就用咩啦
最緊要睇到戲就得啦
如果冇咩4K FILE 可以去呢度DL D 測試片試下
http://demo-uhd3d.com/

Einstein 發表於 2017-7-7 11:23

paris 發表於 2017-7-7 11:05
EN1207唔穩定,建議你一係上1215,一係1202,
呢度d師兄好多都話1202最穩定!

1215有冇海報及4k?

Einstein 發表於 2017-7-7 11:25

matthew 發表於 2017-7-7 11:23
是旦啦, 如果沙皇兄唔係好識搞就用到咩就用咩啦
最緊要睇到戲就得啦
如果冇咩4K FILE 可以去呢度DL D 測試 ...

係呀! 買A5都係想簡單㖒file..謝謝你!

matthew 發表於 2017-7-7 11:26

Einstein 發表於 2017-7-7 11:23
1215有冇海報及4k?

有, 一樣有
由1202 開始就支援已經比較全面
4K UHD MENU, 海報牆2.0

matthew 發表於 2017-7-7 11:27

Einstein 發表於 2017-7-7 11:25
係呀! 買A5都係想簡單㖒file..謝謝你!

所以唔好諗咁多咩海報牆先
最緊要PLAY 到你想PLAY O既戲就得啦

Einstein 發表於 2017-7-7 11:31

matthew 發表於 2017-7-7 11:27
所以唔好諗咁多咩海報牆先
最緊要PLAY 到你想PLAY O既戲就得啦

家中有老闆要看圖

Einstein 發表於 2017-7-7 11:32

matthew 發表於 2017-7-7 11:26
有, 一樣有
由1202 開始就支援已經比較全面
4K UHD MENU, 海報牆2.0

那1215 ok wor...

matthew 發表於 2017-7-7 11:34

Einstein 發表於 2017-7-7 11:31
家中有老闆要看圖

要睇圖冇問題, 總之上幾個PO 我貼左個教學
總之唔好諗住就咁打 ABC.ISO 就知係BATMAN VS SUPERMAN 就得
一定要清楚詳細

ming 發表於 2017-7-7 11:40

我打名都係好簡單,最多加埋年份

大mo 發表於 2017-7-7 11:51

小弟剛玩A5,未UP過FW,仲係EN1.2.07 ,想係應用市場入面加APP,但顯示出黎果啲都係英文APP,點先可以搵到中文APP?如腾讯视频、皮皮等等...部機又冇得中文輸入{:6_123:}
頁: 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 [110] 111 112 113 114 115 116 117 118 119
查看完整版本: Egreat 用家交流分享貼 [新增 Display / Audio / SMB / NFS 分享設置]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。