kurtfung 發表於 2017-7-18 13:00

kurtfung 發表於 2017-7-14 12:56
try try tonight.

thx c hing!!!

try la
file mode can read file but output sound have problem (little sound with noise)
do you know why c hing?

thx!!!!

大mo 發表於 2017-7-18 13:12

toms110 發表於 2017-7-18 12:45
我部A5次次熄機開機都要重新連過path,仲要一時中文一時英文,我都放棄無理佢了,索性用file mode算{:1_331 ...

我又冇一時中文一時英文,不過每之開機都要重新搵路徑,我得大約50套戲就問題唔大,但好似師兄你成4百幾5百套戲就難搞啲{:6_203:}

toms110 發表於 2017-7-18 13:21

大mo 發表於 2017-7-18 13:12
我又冇一時中文一時英文,不過每之開機都要重新搵路徑,我得大約50套戲就問題唔大,但好似師兄你成4百幾5 ...

3xx, 士多啤梨佢個葡萄, 要揾大半個鐘{:6_199:}

nikkotsoi 發表於 2017-7-18 13:46

有無人配z9d 睇啊
掂唔掂?

matthew 發表於 2017-7-18 14:38

FW 1223 版好似真係會有海報牆路徑消失問題, 我仲用緊EN1215 算, 唔敢UP
不過有時海報牆冇自動更新, 呢點我估計可能關TMDB 事, 因為以前用XBMC 都會有呢個情況
所以我而家唔理佢, 第2日再開機又可以自動更新到

toms110 發表於 2017-7-18 14:54

matthew 發表於 2017-7-18 14:38
FW 1223 版好似真係會有海報牆路徑消失問題, 我仲用緊EN1215 算, 唔敢UP
不過有時海報牆冇自動更新, 呢點我 ...

成個月前又話好快會有新FW,等到今日都未有,真係要諗下係咪降返落去穩陣啲

matthew 發表於 2017-7-18 16:12

toms110 發表於 2017-7-18 14:54
成個月前又話好快會有新FW,等到今日都未有,真係要諗下係咪降返落去穩陣啲 ...

試下就咁插USB UPDATE EN1215, 以前我試過咁就可以降到

toms110 發表於 2017-7-18 16:25

matthew 發表於 2017-7-18 16:12
試下就咁插USB UPDATE EN1215, 以前我試過咁就可以降到

好, 多謝建議{:6_179:}

avbaby 發表於 2017-7-18 16:31

paris 發表於 2017-7-13 19:28
1207 唔穩定,up上 1215會好d.

點解我喺線上更新嗰度按入話已經係最新版本嘅?請問點樣up上1215架呢?

chhanthony 發表於 2017-7-18 16:52

我發覺好似每次開機時有新戲就會正常咁出到海報
如果無新戲的話就會變成第一兩套戲嘅海報
好多時我都係咁
頁: 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 [117] 118 119 120 121 122 123 124 125 126
查看完整版本: Egreat 用家交流分享貼 [新增 Display / Audio / SMB / NFS 分享設置]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。