設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: cakecake

[其他] 散熱良品~AC Infinity Aircom T9

黑鑽玩家

76-FC 綠翡翠勲章

heerocolour 發表於 2021-5-31 11:47
師兄你又鳩條友自己係道鳩叫啦............
我都已經唔想睬佢~~
認真你好心分享自己野出黎佢又要加把口, ...

呢D位真係忍唔到口,佢都唔係第一個POST係咁
我完全唔識樓主,只係睇唔過眼點解要咁樣講野姐~
都係回歸TOPIC~我都比樓主吸引到想買~但成千蚊就有D猶豫
利申:用緊$100 TB NOTEBOOK散熱扇

黑鑽玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章76 榮譽貢獻勲章三星玩樂勲章

cakecake 發表於 2021-5-31 11:53
其實我唔知師兄你是否用Denon amp, 但我可以同你講我部機開大音壓睇完一套戲係"辣手",完全談不上係暖手
...

呢排既天氣
我想講我就算開左冷氣
部機都係幾熱
所以我開左冷氣之餘, 都離遠開埋把風扇
吹下部amp之餘, 吹埋間屋
就算部機唔熱, 我都熱
Amp: DENON AVC-X4700H
Front: KEF R3
Center: KEF R2C
Surround: KEF Q300
Front Height + Surround Back: KEF Egg X 4

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 綠翡翠勲章76 榮譽貢獻勲章

leung133 發表於 2021-5-31 11:54
呢D位真係忍唔到口,佢都唔係第一個POST係咁
我完全唔識樓主,只係睇唔過眼點解要咁樣講野姐~
都係回歸TOPI ...

多謝拔刀相助
其實佢有個平D無mon版本,大約HKD$600幾, 如果想再抵玩D,佢有款淨風扇連速度控制
如師兄有興趣可以上美國amazon睇下,佢現在免運費直送香港

黑鑽玩家

76-FC 綠翡翠勲章

cakecake 發表於 2021-5-31 12:14
多謝拔刀相助
其實佢有個平D無mon版本,大約HKD$600幾, 如果想再抵玩D,佢有款淨風扇連速度控制 ...

我都有睇過下,想問下佢跟果款火牛係唔係美式頭?
同埋佢最好係可以向後出風,現在放係櫃入面向上吹都無用

鑽石玩家

76-FC 綠翡翠勲章

多謝拔刀相助
其實佢有個平D無mon版本,大約HKD$600幾, 如果想再抵玩D,佢有款淨風扇連速度控制 ...

屌!你真係咪能理佢啦~~
TV:SONY 55x9000F  AMP:DENON AVC-A110 2ch:Acc E-480
Player:Pioneer UDP-LX500 ; GIEC BDP-G3606 ; NODE 2i
前:BW 805D4;中:Mission QX-C
後:Polk Audio Signature S10 天空: Hivi VA5-OS
SB:Definitive SuperCub

鑽石玩家

76-FC 綠翡翠勲章

多謝拔刀相助

其實我同個FD都心動想買~~
TV:SONY 55x9000F  AMP:DENON AVC-A110 2ch:Acc E-480
Player:Pioneer UDP-LX500 ; GIEC BDP-G3606 ; NODE 2i
後:Polk Audio Signature S10 天空: Hivi VA5-OS

鑽石玩家

76-FC 綠翡翠勲章

tony019002 發表於 2021-5-31 12:03
呢排既天氣
我想講我就算開左冷氣
部機都係幾熱

我左右通風冇野阻,個頂有三四吋高..............
但都好熱~~

黑鑽玩家

76-FC 綠翡翠勲章

heerocolour 發表於 2021-5-31 12:24
其實我同個FD都心動想買~~

我見現在有貨,好快送到

黑鑽玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章76 榮譽貢獻勲章三星玩樂勲章

heerocolour 發表於 2021-5-31 12:29
我左右通風冇野阻,個頂有三四吋高..............
但都好熱~~

呢排天氣好難搞真係
我部機擺櫃頂, 無遮無擋
一樣熱
Amp: DENON AVC-X4700H
Front: KEF R3
Center: KEF R2C
Surround: KEF Q300
Front Height + Surround Back: KEF Egg X 4

鑽石玩家

76-FC 綠翡翠勲章

leung133 發表於 2021-5-31 12:31
我見現在有貨,好快送到

一千個大洋要諗諗