設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: muffy

[討論] 討論下幾對最新既旗艦耳機

星級玩家

講返樓主果幾隻,shure 846 我由好大期望,到而家有少少怕中伏。

846 個 bass 一定唔會差,只怕過多添,見國内有review話真正低音炮。

But anyway, 聽過先知
天長地久:CK4MOD/DX50FMV/R6Pro/CL750/IE800/CKR10
曾經擁有:D2/J3/IMOD5.5/T51MOD/i5/XXS/Sharps/SR-71A/E2C/UM2/MDT/X10/SE215/SE215SPE/SE535/SE535R/SM3V2/8a/ER4S/ER4B/S2/D1001/A100/Momentum/K702/K702ANV

星級玩家

76 榮譽貢獻勲章76 精選榮譽會員勲章

stevenyu2000 發表於 2013-6-10 16:16
唔係呀,想問下定位係咩。

我都出左個 philips flagship iem S2 review 無耐。

S2寫得非常好~~
不過我相信你對ER4絕對數1數2咁熟

星級玩家

stevenyu2000 發表於 2013-6-10 16:24
講返樓主果幾隻,shure 846 我由好大期望,到而家有少少怕中伏。

846 個 bass 一定唔會差,只怕過多添,見 ...

你最後有無落訂?
我自己放棄左, 不過好想試聽

科林玩家

如果咁分請問師兄1同3又係聽d乜o既旗艦呢?
再請問師兄又係黎自邊個星球呢?
如果咁問唔o岩聽你都可以唔再浪費寶貴時間回覆喎!

星級玩家

tomato75444 發表於 2013-6-10 17:22
如果咁分請問師兄1同3又係聽d乜o既旗艦呢?
再請問師兄又係黎自邊個星球呢?
如果咁問唔o岩聽你都可以唔再浪 ...

呢位師兄真係唔好意思啦
對於想嘗試挑起紛爭既回覆我一概都會忽視

抱歉

科林玩家

咁問唔o岩聽你都可以唔再浪費寶貴時間回覆!!

科林玩家

你問就得?我問就唔得!!!
你都係唔好再浪費寶貴時間回覆!!!!

星級玩家

其實都幾唔開心同埋無癮...
我大可以唔洗開個post討論耳機...其實對我黎講一D好處都無...
我咁做無非係想大家可以一齊分享同埋討論, 因為我自己幾熱愛呢個空間, 起碼可以暢所欲言
對於所有回覆既師兄們, 包括iamsocheap兄我都係非常感激, 因為大家都係理性討論, 雖然觀點可能不大相同, 但起碼對事不對人, 而我都有所收穫
至於樓上既師兄, 我只可以話"你的素質如何, 你的命運也如何"
要無理踐踏別人既意見係一件好容易既事, 但要學識欣賞別人就非常困難
我自問用個心黎寫每篇開箱文, 因為深深明白管理層要經營呢個自由既空間其實真係花左唔少心血同時間, 我好想珍惜每個機會, 唔想辜負佢地既一番心血
但可惜呢個世界上總會有破壞份子...難道係現實生活得不到認同, 或者經常被針對, 以致要係網上無理攻擊他人?

我純粹發洩同埋講下自己對呢度既感覺同埋心聲, 希望每一個人都可以用心去維繫一個咁好既平台
至於喜歡破壞既人, 就等佢地慢慢生活在自己既世界入面啦...

科林玩家

仲講(你的素質如何, 你的命運也如何)算把啦你!!
你睇番你自己同個師兄討論先喇!!
我問番你又唔o岩聽!!過到自己先過人啦!!!

鉑金玩家

76-FC 藍寶石勲章

奇怪,呢到应该系耳机分享,点解的人入黎揾交嗌。唔钟意米去第2个post或者自己开番个。

极期待Steven 兄的er4post,据闻巳将er4玩到出神入化。

讲番耳机,我上星期应是第一批买Fitear Parterre。一听下,Classical 非常好听,音塲、乐器定位、立体感等非常出色,虽然人声麻麻,价钱又有点贵,都买下,因怕买不到(Fitear 成日冇货)。听了几天,人声开始出来,此机谮力极大,TG334 有对手了。

很少写post,形容词不多,不喜勿插。