ming 發表於 2017-7-26 21:27

paris 發表於 2017-7-26 18:23
但套戲就麻麻,4個人做哂!
同埋唔係實景黎,不過都可以一試既!

{:1_348:}直頭 悶

paris 發表於 2017-7-26 21:37

ming 發表於 2017-7-26 21:27
直頭 悶

唔係女主角有睇頭,真係睇唔哂!

ikkjr 發表於 2017-7-26 21:57

makmaktony 發表於 2017-7-26 19:54
請問 Atmos 果條 sound track 出唔出到聲?唔該

同地獄解碼一樣, 係出唔到Atmos sound track嘅 :(

paris 發表於 2017-7-26 22:12

ikkjr 發表於 2017-7-26 21:57
同地獄解碼一樣, 係出唔到Atmos sound track嘅 :(

咁要選mt2s files黎睇!

Jazzgd1 發表於 2017-7-26 23:45

Up1230又話3-5分鐘,成個鐘先到50%,係我問題嗎?

ming 發表於 2017-7-27 00:12

Jazzgd1 發表於 2017-7-26 23:45
Up1230又話3-5分鐘,成個鐘先到50%,係我問題嗎?

你網絡問題居多

我up只需要5min

ringo 發表於 2017-7-27 03:29

我直頭唔可以經網絡UPDATE
一定要用USB手指。。。。

大mo 發表於 2017-7-27 10:08

paris 發表於 2017-7-26 22:12
咁要選mt2s files黎睇!

我仲係用緊5.1,選用5.1聲軌時就有旁白,請問有乜辦法唔要D旁白呢?

andytam 發表於 2017-7-27 10:40

makmaktony 發表於 2017-7-26 19:54
請問 Atmos 果條 sound track 出唔出到聲?唔該

我都系Atmos出唔到聲,應該係File問題.

matthew 發表於 2017-7-27 10:44

呢套Passengers UHD 同地獄解碼 UHD 原碟MODE 下AMTOS 出唔到聲
只要單獨抽M2TS 就冇問題
頁: 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 [136] 137 138 139 140 141 142 143 144 145
查看完整版本: Egreat 用家交流分享貼 [新增 Display / Audio / SMB / NFS 分享設置]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。