Mosque 發表於 2017-7-21 10:30

ming 發表於 2017-7-20 21:59
你無事呀

我唔玩海報,只玩效果,覺得1230在聲音方面做得很好,Surround 好明顯,看戲增加投入,畫靚到我就目不轉睛這種,可能同時換上銀線usb3. 0的關係

matthew 發表於 2017-7-21 10:43

我唔玩海報,只玩效果,覺得1230在聲音方面做得很好,Surround 好明顯,看戲增加投入,畫靚到我就目不轉 ...

咁緊要 {:6_193:} {:6_193:} {:6_193:}

paris 發表於 2017-7-21 11:04

我唔玩海報,只玩效果,覺得1230在聲音方面做得很好,Surround 好明顯,看戲增加投入,畫靚到我就目不轉 ...

咁誇張!犀利,犀利!{:6_193:}

paris 發表於 2017-7-21 11:05

matthew 發表於 2017-7-21 10:43
咁緊要

咁up上1230,A5都變205喎!{:6_174:}

scheuk 發表於 2017-7-21 11:22

makmaktony 發表於 2017-7-21 01:35
補充:我放隻 3.5 ” HD 落 A10 開機,兩個小時後關機計。

打錯,我都系用3.5。

ikkjr 發表於 2017-7-21 11:24

matthew 發表於 2017-7-21 10:17
EN1215 海報牆好正常, 路徑都冇問題

其實EN1215都幾穩定.

不過1215係 Beta版, 而1230係 Release version,

咁1230牌面上應更好,更穩定嘅 :)

大mo 發表於 2017-7-21 11:31

想問下有幾多師兄UP咗FW1230,係咪都係關機再開就冇咗個路徑呢?

大玩偶 發表於 2017-7-21 11:44

1230 多左個 在線字幕功能 , 睇美版碟先需要用到 ....
其他功能又唔算太吸引 , 無 up 既意慾 !
暫時仲用緊 1202 , 100% 完美展示 Movie Wall及 atmos 播放 !
觀望中 {:6_165:}

大mo 發表於 2017-7-21 12:14

大玩偶 發表於 2017-7-21 11:44
1230 多左個 在線字幕功能 , 睇美版碟先需要用到 ....
其他功能又唔算太吸引 , 無 up 既意慾 !
暫時仲用緊 ...

我都試用過果個線上字幕,我覺得一般好用,佢會列晒好多選擇,但因為Flie 名太長,佢唔可以一次過睇晒,要你襟到果行,等佢走馬形式出埋後面果D語言先知係乜{:6_123:}

paris 發表於 2017-7-21 13:14

大mo 發表於 2017-7-21 12:14
我都試用過果個線上字幕,我覺得一般好用,佢會列晒好多選擇,但因為Flie 名太長,佢唔可以一次過睇晒,要 ...

在線字幕都係一般,自己網上搵唔到既,佢都係冇資源!
我試過兩套 The monster 2016,The Dinner 2017 結果線上都係搵唔到!
頁: 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 [127] 128 129 130 131 132 133 134 135 136
查看完整版本: Egreat 用家交流分享貼 [新增 Display / Audio / SMB / NFS 分享設置]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。