設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: kl122002

[討論] 香港好少地方有Cyrus 機賣?

銀級玩家

kl122002 發表於 2016-4-12 19:19
原音在中環, 過左中環街市果度向西行, 海味店樓上有得試.
因為地方細細, 唔好能話對聽感有太大要求. 我 ...

我未上過原音中環,不過我上次去CCB間原音睇ELAC個陣又唔多覺有CYRUS

1萬

白鑽玩家

老而不

wingosky 發表於 2016-4-13 16:01
我未上過原音中環,不過我上次去CCB間原音睇ELAC個陣又唔多覺有CYRUS

有的, 在micromega旁.
還是好音樂最好.

銀級玩家

kl122002 發表於 2016-4-13 18:23
有的, 在micromega旁.

OK~麻煩晒

1萬

白鑽玩家

老而不

wingosky 發表於 2016-4-13 20:26
OK~麻煩晒

Sorry, 我可能記錯..
如果你是去CB店的話, 的確是在micromega旁
如果去中環店, 都搬過幾次:
A. 散線上方,
B. 散線右方,
C. 入日櫥窗(大) 入面少少.
如果去中環店真的最好問問, 果度地方太細, 有D亂
還是好音樂最好.

銀級玩家

kl122002 發表於 2016-4-13 21:22
Sorry, 我可能記錯..
如果你是去CB店的話, 的確是在micromega旁
如果去中環店, 都搬過幾次:

麻煩晒,我得閒就去試下,我應該去CWB試,順路啲

黃金玩家

samuelt 發表於 2016-3-2 16:52
大昌根本就唔想推Cyrus,佢真係當佢二三流咁賣!叫我呢的用家情何以堪,成日諗住換机。 ...

絕對認同換機

高級玩家

好開心,見到有咁多師兄都用 Cyrus
我由 Cyrus 3 + PSX 依家>> 轉咗玩 6 dac

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
kl122002 + 10 + 10 精彩報告

查看全部評分

1萬

白鑽玩家

老而不

bugki 發表於 2016-5-3 17:26
好開心,見到有咁多師兄都用 Cyrus
我由 Cyrus 3 + PSX 依家>> 轉咗玩 6 dac

我看都有不少cyrus 用家, 也留意到cyrus 的用家係比較低調.
唔問又真係無咩人會講呢個牌子, sales 也好少提.
還是好音樂最好.

黃金玩家

chopinlau 發表於 2016-2-27 10:57
我都想問問Cyrus是否行class D的?咁細個機箱!

機箱細都5—定D類;AB類都可以好細部!
G36c,M92f,MP5ka1,clock17,L115a3

黃金玩家

kl122002 發表於 2016-5-3 21:16
我看都有不少cyrus 用家, 也留意到cyrus 的用家係比較低調.
唔問又真係無咩人會講呢個牌子, sales 也好 ...

冷門機好難會有人買來駁的,又5知系米英國出品,比多少少買 meridian 好過,話曬英國出品有保証D!
G36c,M92f,MP5ka1,clock17,L115a3