設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: Collection

[吹水] Collection小說 vol.18 ~ 色情常客 P.15 (#149)

鉑金玩家

76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

jc2ssych 發表於 2015-12-2 08:06
女「送外賣」我就明 jei, 阿fung送貨.......唔通佢.......

...

女「送外賣」我唔明可唔可以解釋下  

鉑金玩家

76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

ykluk 發表於 2015-12-2 09:52
咸虫我認~~~ 但砵蘭街時鐘酒店.......

高級啲玩大富豪中國城嘛......  ...

時鐘酒店都可以高級

鉑金玩家

Ken704 發表於 2015-12-3 13:52
陸爺~砵蘭街時鐘酒店老板...個仔~俗稱陸二袋花名咸袋~
(Post76 Android 手機版送出) ...

笑死我

鑽石玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

Collection 發表於 2015-12-3 23:21
女「送外賣」我唔明可唔可以解釋下

可以請76嘅長輩帶你去實地考察。

你想試自已送一次外賣,還是order一次外賣?

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
Collection + 10 + 10

查看全部評分

NO WOMEN, NO KIDS.
That's the rules.

鉑金玩家

Collection小說 vol.12 ~ 老淫蟲與小淫棍

乘車途中, 六爺向肥Ken講述叫雞的一般規矩,
如何用現金換取快樂, 如何選女, 如何帶袋等等.......

六爺 : [係呀! 一陣上到去, 你咪企喺門口發呆呀!]
肥Ken : [點解?]

六爺 : [你都未夠秤!]
肥Ken苦笑!

六爺 : [一陣同你去<沙圈>開下眼界先la]
肥Ken : [乜沙圈 ?]

六爺 : [砵蘭街, 上海街, 新填地街同豉油街, 嗰度d人叫佢做
<色情四街>, 嗰度每晚有七八十件北妹及馬伕聚集豉油街d臨時
熟食市場打躉, 遂成了出哂名嘅旺角<沙圈>!

d北妹好性感架, 幾乎衣不蔽體, 係咁環繞住十字街頭不停穿梭,
唔少麻甩佬企係街頭隔岸揀女, 真係春色無邊嘅聖地 !

這些一般常識, 於小小年紀的肥Ken而言, 是無比吸引的!
接著六爺又滔滔不絕的講解砵蘭街內各種好玩, 什麼馬檻, 指壓
一樓一.......

代續.........

下期預告 : Collection小說 vol.13 ~ 肥Ken勇闖砵蘭街

P.S.
從前黃色事業蓬勃, 色情架步林立, 香港地圖上並沒有標誌顯示砵蘭街
是淫業集中地, 但很多好此道的外籍男遊客均聞風而至, 這時旺角的霓虹
色情光管招牌, 將整個紅燈區照耀得五光十色!

直到政府2004年收回及清拆該臨時熟食市場, <沙圈>始被摧毀 !

評分

參與人數 2威望 +60 金錢 +60 收起 理由
jc2ssych + 10 + 10
ykluk + 50 + 50 超正!

查看全部評分

3萬

白鑽玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

Ken704 發表於 2015-12-3 13:52
陸爺~砵蘭街時鐘酒店老板...個仔~俗稱陸二袋花名咸袋~
(Post76 Android 手機版送出) ...

你愛大王就係人都知, 你專一啲, 唔好搞我喇~~~

3萬

白鑽玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

Collection 發表於 2015-12-3 23:56
Collection小說 vol.12 ~ 老淫蟲與小淫棍

叫雞邊有咩規矩, 除褲啦~~!!

評分

查看全部評分

鉑金玩家

Collection小說 vol.13 ~ 肥Ken勇闖砵蘭街

十分鍾車程, 他們到步了!

六爺 : [喂! 你見唔見對面街好多女行來行去?]
肥Ken : [見呀! 重件件大波, 好掂呀!]

六爺 : [梗係la, 佢哋出嚟擺架嘛, 佢哋就係睇下有乜男人或者炮兵團,
見到就埋去兜搭囉! 有冇睇中? 有就叫件嚟, 比你細佬過癮下囉! ]

肥Ken : [重睇緊......]

六爺 : [哈哈! 唔怕唔好意思喎! <叫雞>呢味嘢,
一生人點都會試下架啦! 只係遲早問題!]

縱使肥Ken曾經搞過男女關係, 但對召妓卻是第一次, 心情難免七上八落!

六爺四十歲左右, 肥Ken則十八不夠, 兩人相差甚遠, 應該頗難投契,
然而人與人之間, 是講一個<緣>字, 有些人年紀相若, 不投弦就是不投弦,
有些人則是一見如故, 縱使相隔兩代, 仍可成為知己! 六爺同肥Ken便是這樣!

代續.........

下期預告 : Collection小說 vol.14 ~ 肥Ken上馬檻

評分

參與人數 2威望 +11 金錢 +11 收起 理由
jc2ssych + 10 + 10
ykluk + 1 + 1 最尾嗰幾句要扣分~~!!

查看全部評分

鑽石玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

Collection 發表於 2015-12-6 21:26
Collection小說 vol.13 ~ 肥Ken勇闖砵蘭街

(劇情預測)
直覺話俾我知:下集當6爺同肥ken睇中同一條妹妹,

會來個 double team 兩皇一后啪啪啪 {:9_426:}

「啪啪啪」 i mean 讚個女仔靚,拍手咁嘅意思。

評分

查看全部評分

NO WOMEN, NO KIDS.
That's the rules.

3萬

白鑽玩家

六爺四十歲左右, 肥Ken則十八不夠....................

扣分啦~~!!!

評分

查看全部評分