設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: Collection

[吹水] Collection小說 vol.18 ~ 色情常客 P.15 (#149)

鑽石玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

ykluk 發表於 2015-11-23 10:34
其實都差唔多(淫亂)~~~!!  

嗰陣小弟雖然係搞手之一, ball晚梗係要落場啦~~ 喺舞池跳跳下有2個 ...

陸爺呢段描述都幾立體。
或者咁講,起碼令我想像到陸爺身旁果兩條女好立體。
可以考慮寫段「阿富外傳」。
NO WOMEN, NO KIDS.
That's the rules.

3萬

白鑽玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

jc2ssych 發表於 2015-11-23 10:58
陸爺呢段描述都幾立體。
或者咁講,起碼令我想像到陸爺身旁果兩條女好立體。
可以考慮寫段「阿 ...

咁親身經歷梗係好立體架啦~~~

同埋差唔多十幾廿年既事, 當年小弟無論樣貎身型同"膽""色"都比宜家好幾億倍, 以前落D真係夠膽打開晒恤衫既紐(當年劉華好鍾意咁), 喺個舞池中間起晒勢咁扭咁跳, 唔使理係咁好睇最緊要扭得有力有勁~~ 啲人圍住自己好high咁, 自不然就有女埋身~~

宜家......當然一早已經比老婆封印咗, 家下搵個水桶上台跳條鐵咩~~~ {:9_440:}

評分

參與人數 2威望 +20 金錢 +20 收起 理由
jack331 + 10 + 10
jc2ssych + 10 + 10

查看全部評分

鑽石玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

ykluk 發表於 2015-11-23 11:12

同埋差唔多十幾廿年既事, 當年小弟無論樣貎身型同"膽""色"都比 ...

開套新片!
《The Amazing Luk》 (港譯:6爺驚世再現)

由阿富執導。

評分

參與人數 3威望 +30 金錢 +30 收起 理由
fungl + 10 + 10 超正!
Collection + 10 + 10
jack331 + 10 + 10

查看全部評分

NO WOMEN, NO KIDS.
That's the rules.

鉑金玩家

最愛睇戲聽歌

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

嗰陣小弟雖然係搞手之一, ball晚梗係要落場啦~~ 喺舞池跳跳下有2個 ...

我覺得你呢段故事更加寫實同吸引

好過一味得過甜字

唯一可信性低係你當年仲非常純真 咁既橋段似足鴨王喎

評分

fungl + 10 + 10 絕對認同

查看全部評分

退燒了

鉑金玩家

最愛睇戲聽歌

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

ykluk 發表於 2015-11-23 11:12

同埋差唔多十幾廿年既事, 當年小弟無論樣貎身型同"膽""色"都比 ...

而家只能Toilet自High

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由

查看全部評分

退燒了

鉑金玩家

最愛睇戲聽歌

jc2ssych 發表於 2015-11-23 11:29
開套新片!

果套台譯係經期再現,又或叫做S6 驚世檔案

評分

jc2ssych + 10 + 10

查看全部評分

退燒了

鉑金玩家

76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

jc2ssych 發表於 2015-11-23 01:59
說來慚愧,的確係有啲火花,速成第一段感情。

Anyway, 你個連載咪齋講甜嘢先得架!

咁你速成幾多段感情先
同ken sir同枱食飯, 唔用公筷都唔怕, 愛滋唔會食飯傳染

鉑金玩家

76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

好過癮呀

狂打車輪同互抄中如果今時今日肯定比人放上網

我當年自己最勁都係旺角彌敦道信和對開過d, 晚上九點幾企係十字路口打車輪,
當時d車係咁係身邊過同響安, 感覺係相當刺激!

每個人一生中, 僅會或多或少錯過一d嘢, 我自己都錯過唔少
最慘我到而家有時都會錯過

評分

jc2ssych + 10 + 10 唔洗驚,仲有漫漫長路!

查看全部評分

鉑金玩家

jc2ssych 發表於 2015-11-23 11:29
開套新片!

The Amazing Luk 笑死我

鉑金玩家

jack331 發表於 2015-11-23 17:04
我覺得你呢段故事更加寫實同吸引

好過一味得過甜字

我都非常純真的

評分

jc2ssych + 10 + 10 你厄人! x 60,000,000

查看全部評分