設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: Collection

[吹水] Collection小說 vol.18 ~ 色情常客 P.15 (#149)

鉑金玩家

76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

jack331 發表於 2015-11-23 17:09
果套台譯係經期再現,又或叫做S6 驚世檔案

睇嚟6爺個名幾有可造性可以加d戲份  

鉑金玩家

76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

Collection小說 vol.5 ~ 死纏爛打

奇怪地大波妹竟無懼肥Ken抽水, 更表演得欲拒還迎,
如此一來肥Ken更興奮得細佬彈起, 全然不為意熱舞之
間, 大波妹已用手勢通知自己人了......

我, Eric, Jack老闆, Fung亦迷頭迷腦的在場內各自搵食,
飲酒的飲酒, 咀的繼續咀!

而言...這四人並不曉得自己的老友, 肥Ken已惹禍上身.......

在清晨時份, 燈光一亮, 就表示結束, 肥Ken仍舊拖著大波妹的手: [靚女! 轉唔轉場飲嘢呀 ?]

大波妹: [唔咯!]

肥Ken: [嚟la......]

大波妹: [真係要返屋企!]

肥Ken死纏爛打地: [咁......抄個牌嚟都得啩 ? 唔係嘅話, 點搵你? ]

大波妹: [我成日嚟嘅, 實有機會再撞到你啦 !]

Jack老闆搭住肥Ken膊頭: [行人啦, 死肥仔, 你今晚冇運行架la]

無辦法之下, 肥Ken垂頭喪氣, 不情不願的跟我哋走! 但臨放手前, 仍要親吻大波妹的手一下!

Eric: [Fung 呢?]

何永富: [佢頭先搵到食, 重唔嗱嗱啉拖住出去咩! 我哋幾個去食早餐先, 行la!]

在何永富四人等候電梯時, 並不為意已被包圍了!

代續......

下期預告 :
何永富一伙, 肯定將會遇上危險, 過程會得救嘛 ?
Eric一句說話, 竟令氣氛更為緊張 !
大王"小瑟" 出場, 會是救星 ? 還是...?

Collection小說 vol.6 ~ 大王"小瑟"

評分

參與人數 4威望 +120 金錢 +120 收起 理由
fungl + 10 + 10
ykluk + 50 + 50 一定要加分
Ken704 + 50 + 50 Fuck !! XDDD
jc2ssych + 10 + 10

查看全部評分

3萬

白鑽玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

jack331 發表於 2015-11-23 17:04
我覺得你呢段故事更加寫實同吸引

好過一味得過甜字

每人都有年青既時候架啦~~!! {:9_436:}

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
Collection + 10 + 10

查看全部評分

3萬

白鑽玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

jack331 發表於 2015-11-23 17:06
而家只能Toilet自High

唔通我晚晚唔同女又同你講咩~~~??!! {:9_439:}

評分

查看全部評分

3萬

白鑽玩家

Collection 發表於 2015-11-23 20:36
好過癮呀

狂打車輪同互抄中如果今時今日肯定比人放上網  

以前澳門仲未有咁多賭場時, 都有1-2個大disco, 嗰啲仲開心呀~~~!!

鉑金玩家

最愛睇戲聽歌

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

ykluk 發表於 2015-11-24 09:59
唔通我晚晚唔同女又同你講咩~~~??!!

換碟咪另一條囉

評分

參與人數 3威望 +30 金錢 +30 收起 理由
fungl + 10 + 10 超正!

查看全部評分

退燒了

鉑金玩家

ykluk 發表於 2015-11-24 09:59
唔通我晚晚唔同女又同你講咩~~~??!!

如果幻想都計埋個d, 你應該無時無刻都有女

鉑金玩家

jack331 發表於 2015-11-24 18:36
換碟咪另一條囉

咁你幾時借碟比我換下{:9_407:}

鉑金玩家

入電梯, 出電梯時, 何永富四人仍不為意已被人暗中
分隔成兩批, 肥Ken仍意猶未盡的說著大波妹的巨胸,
直到步出Disco門口, 肥Ken被人從後一推, 仆入橫巷,
接著何永富, Eric亦被推了入來.......

仆街了, 於橫巷內肥Ken, 何永富, Eric已被十幾人包圍, 已Jack則在橫巷外圍被包圍!

對方一個高大金毛仔首先開聲: [你哋邊L度架?]
肥Ken: [你邊位呀 ? 有乜得罪先?]

金毛仔的一伙人: [你乜L嘢態度, 咁樣同我哋大佬講嘢!]
肥Ken不示弱: [我乜L嘢態度唔好呀!]

金毛仔: [你哋喺呢頭蒲架? 我個朵叫"大王" 名就叫"小瑟", 本環嘅 (俗語 : 該區陀地)]
肥Ken聽了不禁吞了一下口水!

小瑟 : [頭先你係場入面, 攪九我條女喎 !]
肥Ken : [攪咩 ? 邊個係你條女呀 ?]

小瑟 : [你係咁講嗰件大波妹呀 ! L樣]
拍一聲 ~ 就一記耳光車埋肥Ken面上!
[咪話我哋恃疊友屈九你哋, 拆得掂嘅, 咪放你哋走囉]

話剛了, 不知酒精影響還是DNA出錯
Eric竟就一句 : [黑社會大L哂呀, 柒頭! 要我哋拆?]

代續............

今期大王客串呢個黑社會角色, 唔知大家覺得點呢 ?
佢下期仍然會有戲份, 鍾意大王嘅, 要繼續支持, 如果唔鍾意大王嘅,
亦可以睇下佢點衰{:9_407:}

至於我感覺嘅小瑟, 佢平時應該係串嘴嘅, 名又叫大王, 所以就安排呢個
蝦蝦霸霸角色嘅比佢做下, 再過兩期左右, 就到六爺客串出場, 到時大家
可以睇下我感覺嘅六爺會做乜

下期預告 : 何永富各人下場將會......?

Collection小說 vol.7 ~ 開拖

評分

參與人數 5威望 +580 金錢 +580 收起 理由
jack331 + 10 + 10
小瑟 + 500 + 500
ykluk + 50 + 50 大王好L串~~~!!
fungl + 10 + 10

查看全部評分

鑽石玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

Collection 發表於 2015-11-24 21:18

大王串咀想像得到

但一諗到大王染金毛,就忍唔住爆笑。

評分

查看全部評分

NO WOMEN, NO KIDS.
That's the rules.