設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: Collection

[吹水] Collection小說 vol.18 ~ 色情常客 P.15 (#149)

鉑金玩家

76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

ykluk 發表於 2015-12-1 10:39
我最鍾意呢句: "阿Fung都考咗車牌做送貨...."~~~!!!

你想阿Fung再做d乜 ? 我可以加
查實劇情需要, 佢送貨只係一個開始

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
jc2ssych + 10 + 10

查看全部評分

鉑金玩家

76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

Ken704 發表於 2015-12-1 20:31
你寫阿陸一定要根番佢份為人黎寫
(Post76 Android 手機版送出)

留意呢幾期, 睇下似唔似佢

鉑金玩家

ykluk 發表於 2015-12-1 23:12
咁就精彩咯~~

希望你鍾意我筆下嘅你, 都幾多姿多彩

鉑金玩家

Collection小說 vol.11 ~ 六爺與肥Ken

肥Ken經過比打後, 又不想再連累何永富他們, 百無聊賴下,
鎮日便唯有幫手阿爸的洗衣店工作, 地點位於太子, 這日,
正當肥Ken如常坐在店面瞓覺時, 傳來熟悉的聲音 :
[嘩! 你條死仔包又瞓覺] 是熟客六爺的聲音!

肥Ken : [又拎幾大袋毛巾來洗呀 ?]
六爺 : [多人叫雞咪多毛巾囉], 毛巾係來自六爺工作的時鐘酒店.

六爺 : [有咩搞呀? 諗住成世喺老豆呢度呀 ?]
肥Ken : [未有打算呀! ]

六爺 : [有冇興趣嚟時鐘酒店幫我手?]
肥Ken : [呵......我點同老豆講呀? 去時鐘酒店做嘢! ]

六爺 : [工作無分貴賤呀, 我有糧出比你, 好L過你成L日問老豆要錢la !]
肥Ken : [比我諗下! ]

六爺 : [諗一排好la, 係喇! 我陣間去<出火>, 你有冇興趣吖? ]
肥Ken : [咩嘢興趣呀 ?]

六爺 : [叫雞呀! X下真正女人西個d, 唔通你身邊d o靚妹仔咩! ]
肥Ken : [我......唔識架噃!]

六爺 : [你得嗰十幾歲, 梗係唔識啦 ! 所以咪就帶你去見識囉! 最緊要你依家身上有冇錢?]
肥Ken : [都有幾百蚊, 夠唔夠呀?]
六爺 : [夠啦! 咁起行] 說時, 六爺綻起淫笑.

當下, 肥Ken便跟隨六爺前往香港紅燈區潮聖地 - 旺角砵蘭街......

代續.........

下期預告 : Collection小說 vol.12 ~ 老淫蟲與小淫棍

P.S.
繼大王後, 好多謝 ykluk 客串演出, 我心目中的嘅六爺, 係口臭鍾意攪事,
至於個樣就有d金魚佬嘅感覺, 所以我筆下就安排由佢, 進一步帶壞肥Ken,
我諗呢個組合, 係相當有趣嘅, 希望大家同樣會喜歡 !

評分

參與人數 3威望 +70 金錢 +70 收起 理由
ykluk + 50 + 50 好想扣分~~~~
jc2ssych + 10 + 10
jack331 + 10 + 10

查看全部評分

鑽石玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

Collection 發表於 2015-12-2 00:40
你想阿Fung再做d乜 ? 我可以加
查實劇情需要, 佢送貨只係一個開始  ...

女「送外賣」我就明 jei, 阿fung送貨.......唔通佢.......

{:9_411:} {:9_411:} {:9_411:} {:9_411:}

評分

Collection + 10 + 10

查看全部評分

NO WOMEN, NO KIDS.
That's the rules.

鑽石玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

Collection 發表於 2015-12-2 01:00

十幾歳嘅肥 ken,同6爺御駕親征 ...

評分

查看全部評分

鑽石玩家

Collection 發表於 2015-12-2 01:00

阿富寫稿前,有冇親自去旺角老蘭視察吓?

評分

查看全部評分

3萬

白鑽玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

咸虫我認~~~ 但砵蘭街時鐘酒店.......

高級啲玩大富豪中國城嘛......

評分

查看全部評分

3萬

白鑽玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

jc2ssych 發表於 2015-12-2 08:12
十幾歳嘅肥 ken,同6爺御駕親征 ...

呢度要澄清吓, 大佬KEN年紀係比我大......半歲既~~~!!!

評分

查看全部評分

1萬

三潮玩家

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

Collection 發表於 2015-12-2 00:46
希望你鍾意我筆下嘅你, 都幾多姿多彩

陸爺~砵蘭街時鐘酒店老板...個仔~俗稱陸二袋花名咸袋~
(Post76 Android 手機版送出)

評分

參與人數 3威望 +20 金錢 +21 收起 理由
Cheong448 + 10 + 10 點解六仔耳仔釘珠,無福份
ykluk + 1 你做咩咁鍾意我呢~~~

查看全部評分