設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: 小瑟

[討論] 有關主旨"MK sound的最新動向"之刪文解說

關閉 [複製鏈接]

1萬

白鑽玩家

76 榮譽貢獻勲章76星級影音勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

39# aberdeenhk

aberdeenhk 兄

你O係度玩小心O的好, 我有性咋
呢度班76.....網友無性架
毒死人無命倍架

專業玩家

76 榮譽VIP勲章

玩hifi個個都做個初哥, 個個都交過學費啦. 有咩唔明嘅地方大家討論交流下咪好囉. 玩到要指手劃腳數人串人就真係好品極有限.

星級玩家

76 榮譽版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 綠翡翠勲章

我地個個係毒性好強
timmywan 發表於 2009-9-11 22:28

最強毒性是你
TV  :Pansonic 42PY800 PLASMA
AMP:Pionner VSX-LX51
BDP : Pionner 4110
SPK :MA BR5 + BRLCR + BRFX
SUB :SunFire HRS-12
STB :MTV3000
PB   :Sine 30A

1萬

黃金玩家

76 榮譽版主勲章76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章

我地個個係毒性好強
timmywan 發表於 2009-9-11 22:28

毒到.........

進階玩家

多口問句
我想知有幾多人有去聽過MK同M&K個分別???
NEO1970 發表於 2009-9-11 21:22

ching,
我都想知,因為我只聽過MK.從未聽過M&K

星級玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

個人覺得係forum有碗有碗有碟話碟就最好最真。既然有人提出該文章有可疑之處而無人去考究﹐實在有點兒可惜。假如覺得條氣唔順咪自己考究下﹐唔係一未起晒"鋼"就有用。

呢度唔係一言堂﹐唔通你擺到套野亂晒龍個個你套野"正呀"﹐ "正呀  x 2"咁先最好?  有些所謂經"專業"調教的擺位﹐實在是相當好的反面教材﹐拿來討論又有何問題。

高級玩家

死窮鬼一件

76 榮譽VIP勲章

我唔係好毒啫
會唔會係你地功力差
timmywan 發表於 2009-9-12 03:53

.........係
有聲會叫...平平地...好過冇~!! -__- '..

1萬

白鑽玩家

76 榮譽貢獻勲章76星級影音勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

個人覺得係forum有碗有碗有碟話碟就最好最真。既然有人提出該文章有可疑之處而無人去考究﹐實在有點兒可惜。假如覺得條氣唔順咪自己考究下﹐唔係一未起晒"鋼"就有用。

呢度唔係一言堂﹐唔通你擺到套野亂晒龍個個你 ...
alzard 發表於 2009-9-12 17:31

個post有人睇O左
無人有興趣討論又話禁忌
O係二個forum見到有人話自己買MK岸鳩
返嚟話果面無MK嘅討論空間
又話呢面打壓M&K, 又話關我地9事
你又話我地起晒鋼

講O野有客氣唔客氣,
客氣可以討論
建議都可以客氣O的
唔客氣講多都無謂
佢地O的係唔係建議,
怕你睇漏quote多次畀你睇

所以咪有岸鳩呢種生物...本書仔吹兩吹、科林吹兩吹又話好野又去磅水...見d人嘅地方嘅擺位..唔0駛聽就知d聲會係點...

boom 到爆 hi 又話勁..連基本 layout 都未掂就去講聲..左中右三隻擺到貼一貼...sub 仔向牆近牆勁多 resonance 又話有 power..算9數吧

剩係放茶機
已經可以唔駛再睇落去

如果人地話你隻SVS 放O係組合櫃前面都已經唔駛再睇落去,
拆O左個組合櫃先同我講好唔好聲啦
你會有咩感受

我地 support M&K 又點 wor..唔 support 又點 wor...講事實、講歴史都有罪?? 又唔9係响佢地嗰便講..關9佢地咩..   

咁呢度cut post又關佢地事?

邊度先係真正嘅一言堂,
各位會員自己有眼睇
唔係一個半個會員話就係
都係果句適應唔到, 自己會離開
以上係我自己嘅心聲同76無關

星級玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

Anthony兄﹐你又唔駛quote晒D post過黎。我講緊呢度係76唔係100分﹐我相信你係有理性去分辨點係合理唔合理。

我只係想講D情況係可以討論﹐同時相信大家係有理性地傾。管理人唔使做自我審查﹐ 有point咪拎出黎講無問題架﹐又唔係無咁塊肉。傾完講完最後都係大家得益﹐我覺得呢D先係分享同討論。除非76已經商業化﹐否則傾下敏感話題又如何?

1萬

白鑽玩家

Anthony兄﹐你又唔駛quote晒D post過黎。我講緊呢度係76唔係100分﹐我相信你係有理性去分辨點係合理唔合理。

我只係想講D情況係可以討論﹐同時相信大家係有理性地傾。管理人唔使做自我審查﹐ 有point咪拎出黎講無問 ...
alzard 發表於 2009-9-12 18:39

alzard 兄

果位會員直接quote 100fun條link出嚟
你自己諗係會唔會有機會罵戰?
如果係想討論又唔想有版權問題
可以叫人去買本自己睇
quote一個MK禁地(起碼我自己覺得, 可能你覺唔得係)
目的係咩?

呢個先係cut post main point