設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: ogre

[隨身耳擴] 帶著小許不愉快而寫的開箱文: Amaze Audio 6.8

關閉 [複製鏈接]

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

lokkk 發表於 2014-4-7 23:20
關於小弟對6.8作出了的評價,激起了版友們的熱烈討論,小的實在始料不及。小弟以後會也會學習小心發言的,請 ...

對自己言論負責,包括係佢的評論做出註解

佢只係講句始料不及同下次學習就完了?
好歹講下佢自己嚟緊點做
(Post76 Android 手機版送出)

高級玩家

william02 發表於 2014-4-7 23:25
對自己言論負責,包括係佢的評論做出註解

佢只係講句始料不及同下次學習就完了?

夠有名人放低幾句野夠話一句唔回覆就算啦

而家版主都叫做中肯地解釋返自已去試聽既過程
亦都講明如果佢篇野唔岩睇既可以自已去感受下到底隻amp係點

你會唔會追擊得有點過份呢?
有時粗粗地, 有聲咪算囉
FINE!

高級玩家

Budget-fi 發表於 2014-4-7 23:01
哦,咁版主係衰既,咁遠去試機拎得一隻cd;

咁你覺得我帶果兩隻有冇問題,上網有得試聽的  ...

聽曬2隻碟好長喎,好難一時答倒呢
我mark住佢地先,得閒聽聽師兄你嘅推介

我個人試聽短評就最基本都要熟悉嘅 人聲、樂器、大棚、live、ost、錄音差嘅jpop (ps. 我用dap/cas的)
唔知你兩隻主要有咩音樂

唉,不過如mansk兄提過,呢個圈子有好多因素,
好多時寫好,都唔會放上forum,放係group算

高級玩家

william02 發表於 2014-4-7 23:13
咩嚟㗎
我又玩得唔得?

哈哈,咁要你自己問問mansk兄啦

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

biid 發表於 2014-4-7 23:31

咁我寫完師兄記得唔好插得太大力,因為我同muffy師相聚一小片刻,我試左好少歌咋
說不定我們都是被蒙在鼓裡的愚者。
愚者也是有愚者的太陽啊。

"哀傷浮遊 別冊"

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

lokkk 發表於 2014-4-7 23:30
夠有名人放低幾句野夠話一句唔回覆就算啦

而家版主都叫做中肯地解釋返自已去試聽既過程

唔覺,因為佢落的評論好強烈,而且不負責任,佢必須交代佢接下來係唔係繼續如是

一個無責任感的版主如何可以信任

科林玩家

biid 發表於 2014-4-7 23:32
哈哈,咁要你自己問問mansk兄啦

到左再分享 HAHA,
真係有性趣既到時約出來食野 順便玩下

新仔玩家

Budget-fi 發表於 2014-4-7 23:34
咁我寫完師兄記得唔好插得太大力,因為我同muffy師相聚一小片刻,我試左好少歌咋 ...

快啲啦,等左好久啦,唔好跟POST住=. =

新仔玩家

唔係就大大力插你!!

科林玩家

biid 發表於 2014-4-7 23:31

我唔識講喇,
可能係風氣唔同,
始終唔係人人想寫完一篇文出來,
右會係揹後比人批評係打手之類,
等到左再講, 可能可以當做個實驗吧:)