設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: ogre

[隨身耳擴] 帶著小許不愉快而寫的開箱文: Amaze Audio 6.8

關閉 [複製鏈接]

黃金玩家

越想冷靜,就越加火爆,怪不得樓主一開始就說明了所有回應也一概不回應,
如果大家想明白原因的話可以回看之前的一篇 Amaze Audio 6.8 開箱的,那一篇也是鬧得不歡而散的....
看來這機真的到了小回,小錯的地步了
音源: LUXMAN D-06u
耳放: LUXMAN P-700u,AT HA5050H
耳機: ADX5000,AWAS/f,AWKT/f,W2002,W11jpn
手提: WM1Z,SP2000黑鋼+64 U18S,64 nio,Odin
喇叭: Spendor A7+LUXMAN L-507UXII

科林玩家

biid 發表於 2014-4-7 23:11
好吖,你貨到果時,我實收倒風喎,
係睇你介唔介意,我到時痴埋黎玩下炸  ...

咁即係唔肯搵我姐

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

黑翼菜鳥 發表於 2014-4-7 23:14
越想冷靜,就越加火爆,怪不得樓主一開始就說明了所有回應也一概不回應,
如果大家想明白原因的話可以回看之前 ...

佢回應下點諗對大家都好,如果佢認為版主出強烈的評論都唔使負責的,我強烈懷疑佢係唔係合適的版主人選
(Post76 Android 手機版送出)

高級玩家

william02 發表於 2014-4-7 23:13
我唔覺版主有理會喎

人地都企出黎承認錯誤, 仲想點?

有d名人都唔肯啦, 又唔見你jer住佢?
有時粗粗地, 有聲咪算囉
FINE!

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

lokkk 發表於 2014-4-7 23:17
人地都企出黎承認錯誤, 仲想點?

有d名人都唔肯啦, 又唔見你jer住佢?

佢只係叫人自己去試,有認錯嗎?

高級玩家

william02 發表於 2014-4-7 23:18
佢只係叫人自己去試,有認錯嗎?

關於小弟對6.8作出了的評價,激起了版友們的熱烈討論,小的實在始料不及。小弟以後會也會學習小心發言的,請大家多多關照。

-----------------------------------------------------
咁唔係承認係叫咩? 洗唔洗同你say sorry?
有時粗粗地, 有聲咪算囉
FINE!

高級玩家

thisismyname 發表於 2014-4-7 23:00
我自己聽的音樂的類別也不少
所以我自己試機都會用好多唔同嘅音樂試, 無他, 我喜歡聽不同的聲音, 不同的 ...

thisismyname兄,你果3點我非常認同
唔知你明唔明我諗法啦,
正正因為我地都希望76版嘅師兄,都有一定水平,
所以我覺得版主係更應以身作則,提升整版質素的。

新仔玩家

關照...咩意思?
小心背後的意思...

專業玩家

lokkk 發表於 2014-4-7 23:20
關於小弟對6.8作出了的評價,激起了版友們的熱烈討論,小的實在始料不及。小弟以後會也會學習小心發言的,請 ...

漢武帝與張湯研議發行「白鹿皮幣」,一張白鹿皮幣,價值四十萬錢。武帝徵求大農令顏異意見,顏異提出了不同看法:「今王侯朝賀以蒼璧,直數千,而其皮薦反四十萬,本末不相稱。」武帝大不高興。張湯本與顏異有讎隙,後來有人告發顏異發表異議,武帝讓張湯審理顏異一案。《史記·平準書》載「(顏)異與客語,客語初令下有不便者,異不應,微反脣。湯奏當異九卿見令不便,不入言而腹誹,論死。自是之後,有腹誹之法,而公卿大夫多諂諛取容矣。」

嘛,腹誹之類的,If you know what I mean

新仔玩家

何必粒粒字去計夠,意思大家明咪好LO~唉