tlsk 發表於 2018-3-22 19:12

ernietse 發表於 2018-3-18 01:05
劉鳳屏: 串燒金曲

當年嬌嬌女都唱咗好多口水歌...

tlsk 發表於 2018-3-23 21:05

娃娃影后李菁主演的《西廂記》...

tlsk 發表於 2018-3-23 21:24

鄧麗君主演諧趣劇《西厢記》

kl122002 發表於 2018-3-23 23:14

自己無乜keep 舊野, 唔知同大家分享D乜...{:6_197:}

窮小子 發表於 2018-3-24 16:24

今時今日 ~ {:8_367:}~ 仲有人揾翻呢D (恐龍時代) 解碼器用

## 係真正嘅Loseafood 啦 {:6_138:}。。。hehe

回: ernie ching ~ 揾翻部4方形4比3東芝火箭炮出黎(播放)都好喎

窮小子 發表於 2018-3-24 22:21

大家仲有無印象 ~ {:8_367:}~ 我地兒時 (恐龍玩具) 他媽哥池 呀!

Msuper 發表於 2018-3-25 02:04

窮小子 發表於 2018-3-24 22:21
大家仲有無印象 ~   ~ 我地兒時 (恐龍玩具) 他媽哥池 呀!

富友既 他媽哥"芝"同DSH既蘿蔔"娃娃",一定要介紹互相認識互溝下,跟住最好結緣,最後生番個 芝娃娃!禁就無得頂勒! {:6_174:}

窮小子 發表於 2018-3-25 13:24

窮小子 發表於 2018-3-24 16:24
今時今日 ~   ~ 仲有人揾翻呢D (恐龍時代) 解碼器用

## 係真正嘅Loseafood 啦   。 ...

打紅白機 ( 双寶兄弟 ) ~ {:8_367:}~ 典可以無 4方磚架

## 新款平面 ben鼠啱 feel 呢{:6_180:}係5係...hehe

夜冷貨式 5拾蚊雞

ylcheung 發表於 2018-3-25 22:55

呢隻算唔算老師罸cd?

ernietse 發表於 2018-3-25 23:00

温拿: 不要問我...{:8_363:} {:8_371:} {:8_368:} {:8_377:} {:8_400:}

https://www.youtube.com/watch?v=NexVUNJ9_FA

NexVUNJ9_FA
頁: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19
查看完整版本: 紀念18年«老師罰™+腦慳™» 群組 ~ 分享你嘅>私伙嘢<

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。