bellyjerry 發表於 2018-2-5 22:59

hohodog900 發表於 2018-2-5 21:11
Movie Wall 呢啲花巧嘢,我一早唔用!
仲有部A11好耐冇開,琴晚開嚟Run下,又有update……唔知好咗定衰咗 ...

Movie Wall有幾花巧呀?部機有得呢個功能就預咗有人用㗎啦!

nikkotsoi 發表於 2018-2-5 23:22

最近都係覺得部a5甩咀{:6_126:}

toms110 發表於 2018-2-5 23:45

wgtzsg 發表於 2018-1-31 19:44
最近我都買左部A5 用黎睇 BD
但其實佢個Movie Wall 自動Detect 都唔係太準
見到第一頁有個教學整NFO File

多謝師兄嘅分享, 但我主要做nfo嘅都係啲香港、台灣演唱會, 因為我用A5 search, 機本搵到啱超過9成{:6_176:}

toms110 發表於 2018-2-5 23:48

ming 發表於 2018-2-5 12:34
我a10,movie wall又未錯過喎
係本來用英文戲名,update新fw後,新加既戲名,轉晒做簡體,真麻煩 ...

新加之前要轉返做english介面先得架, 有錯請指正{:6_182:}

toms110 發表於 2018-2-5 23:49

AlvinYeung@FB 發表於 2018-2-5 13:25
好似blade runner出左舊版,珍妮花套mother出左韓國片,battle of the sexes直情認吾到....... ...

我全部都搵到{:6_136:}

toms110 發表於 2018-2-5 23:51

bellyjerry 發表於 2018-2-5 22:59
Movie Wall有幾花巧呀?部機有得呢個功能就預咗有人用㗎啦!

我用A5都係貪佢有藍光介面, 第二就係仍有movie wall{:6_122:}

toms110 發表於 2018-2-5 23:58

AlvinYeung@FB 發表於 2018-2-5 13:25
好似blade runner出左舊版,珍妮花套mother出左韓國片,battle of the sexes直情認吾到....... ...

可以參考下我嘅文件名

ming 發表於 2018-2-6 00:08

toms110 發表於 2018-2-5 23:48
新加之前要轉返做english介面先得架, 有錯請指正

即係 全英文介面?

toms110 發表於 2018-2-6 00:12

先set做英文介面, 之後先加入新戲, 佢就會搵英文server{:6_142:}

breakingbad 發表於 2018-2-6 00:57

請問透過團購的C hing, 維修是否只需帶備A5及收據去Futura Plaza就可以? 今日打咗幾次電話去問, 但唔係Cut線 就係冇人聽. 請問有冇人知道辦公時間? Thanks
頁: 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 [214] 215 216 217 218 219 220 221 222 223
查看完整版本: Egreat 用家交流分享貼 [新增 Display / Audio / SMB / NFS 分享設置]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。