ADA 發表於 2013-5-18 09:03

wantf1 發表於 2013-5-18 02:40 static/image/common/back.gif
THX, .........ADA CHING.....好難呀................ 死得

覺得難咪搵幫手囉. {:1_339:}
但留意, 這支老膽的低音無 KT88 的重.
不需要強勁低音先好換.

rxooo 發表於 2013-5-18 10:49

CHING們大家好,
我是一名新手, 剛剛入了一對RCA膽不過有少少問題可以幫幫我嗎?
請問56-3B and 6-04是什麼意思及上面的紙的數字又點解THX
及找過google上面的RCA圖, 同我這對好多都不同

wantf1 發表於 2013-5-18 11:40

ADA 發表於 2013-5-18 09:03 static/image/common/back.gif
覺得難咪搵幫手囉.
但留意, 這支老膽的低音無 KT88 的重.
不需要強勁低音先好換. ...

救命呀.....好毒{:6_200:} ,有1樣冇1樣...要考慮清楚,如果呂係俾老闆"丙"{:6_216:} ,可能更毒就係搵人幫手密謀....換機,不過要好睇時機先得...無奈{:6_187:} ,THX CHING D 勁毒

manblood 發表於 2013-5-18 22:35

wantf1 發表於 2013-5-18 11:40 static/image/common/back.gif
救命呀.....好毒 ,有1樣冇1樣...要考慮清楚,如果呂係俾老闆"丙" ,可能更毒就係搵人幫 ...

哈哈,....上得76行,...就要有野還!{:6_190:}

wantf1 發表於 2013-5-18 23:46

manblood 發表於 2013-5-18 22:35 static/image/common/back.gif
哈哈,....上得76行,...就要有野還!

CHING, 咁你還咗D咩呀???{:6_183:}

manblood 發表於 2013-5-18 23:51

wantf1 發表於 2013-5-18 23:46 static/image/common/back.gif
CHING, 咁你還咗D咩呀???

還左幾箱膽{:6_207:}

wantf1 發表於 2013-5-19 00:08

manblood 發表於 2013-5-18 23:51 static/image/common/back.gif
還左幾箱膽

幾雙AR???我都好多對呀,但毒引越來越深{:6_187:}

KING 發表於 2013-5-19 20:51

wantf1 發表於 2013-5-19 00:08 static/image/common/back.gif
幾雙AR???我都好多對呀,但毒引越來越深

靚古董膽可保值,多幾雙未算係"壞事"黎!

KING 發表於 2013-5-19 20:52

manblood 發表於 2013-5-18 23:51 static/image/common/back.gif
還左幾箱膽

巴X閉啦,知你入左對"珍品"啦!

manblood 發表於 2013-5-19 22:18

KING 發表於 2013-5-19 20:52 static/image/common/back.gif
巴X閉啦,知你入左對"珍品"啦!

同大長老比,....笑死人咩{:6_194:}
頁: 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 [98] 99 100 101 102 103 104 105 106 107
查看完整版本: 晒晒你的膽物品

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。