ADA 發表於 2013-3-21 11:49

預告~~今個星期六會已約好朋友去試~~寶馬6sn7gt 有石墨同無石墨管及傳說中的 ...

如果你老友有 Mullard CV-181(直代 6SN7的) .... 一定一定一定要試, 如果無就算數. {:1_339:}

這支野會令你荷包減輕很多!!! {:1_339:}

kevin2007 發表於 2013-3-21 13:43

ADA 發表於 2013-3-21 11:49 static/image/common/back.gif
如果你老友有 Mullard CV-181(直代 6SN7的) .... 一定一定一定要試, 如果無就算數.

這支野會 ...

{:1_351:} ED咁毒Ge毒物吾好預我啦!!{:1_336:}

ADA 發表於 2013-3-21 13:51

kevin2007 發表於 2013-3-21 13:43 static/image/common/back.gif
ED咁毒Ge毒物吾好預我啦!!

如果佢有現貨, 咪順便聽下囉. {:1_339:}
聽完可以唔買格. {:1_253:}

billymud 發表於 2013-3-21 15:08

zoneaudio 發表於 2013-3-21 11:29 static/image/common/back.gif
呢部805係FULL KIT制作無難度,新手老手都無問題,只要唔怕死就得!!

805 B+ 對新手黎講就係一個新嘗試!{:1_263:}

ADA 發表於 2013-3-21 15:30

billymud 發表於 2013-3-21 15:08 static/image/common/back.gif
805 B+ 對新手黎講就係一個新嘗試!

無錯 1150V~1170V的確係好新嘅嘗試. {:1_340:}

不過咪搞我.{:1_331:}

zoneaudio 發表於 2013-3-21 18:01

ADA 發表於 2013-3-21 13:51 static/image/common/back.gif
如果佢有現貨, 咪順便聽下囉.
聽完可以唔買格.

試左又點會唔買呢,
我都年青過,我都衝動過..........{:8_399:}

ADA 發表於 2013-3-23 07:30

燈絲牛到手了, 價錢比香港定平很多很多.

之前叫寶記報價, 佢居然說要200蚊一隻, 真係星星月亮太陽魚蝦蟹!!!
農曆新年前老闆娘說大約70~100蚊一隻, 小弟諗住盡盡力支持本地工業,
但不知是否近來多左新面孔的街客, 而個個都不介意付多點錢, 所以價錢都報高了!!!

這次大陸定, 到手後大致ok, 只是運輸時的碰撞, 有2隻牛殼凹了點, 因為是裝在機內的, 所以問題不大.

這隻燈絲牛是 :

所以可以用 80/280/380/5Z3/274B/5U4G/1064/2004 .... 等等, 所有5V同4V的膽了.

zoneaudio 發表於 2013-3-23 09:47

ADA 發表於 2013-3-23 07:30 static/image/common/back.gif
燈絲牛到手了, 價錢比香港定平很多很多.

之前叫寶記報價, 佢居然說要200蚊一隻, 真係星星月亮太陽魚蝦蟹!! ...

叫佢下次包裝好d啦,我都係咁所以呢次個箱超大,珍珠綿超厚,仲以為收錯貨!!
我上次訂個五隻牛,兩隻現貨,三隻訂做,連運費全部四百幾炸大佬,香港起碼千幾埋單仲要自己跑去落單,又跑去收貨,我只係坐係度等佢送上門!!

ADA 發表於 2013-3-23 10:09

zoneaudio 發表於 2013-3-23 09:47 static/image/common/back.gif
叫佢下次包裝好d啦,我都係咁所以呢次個箱超大,珍珠綿超厚,仲以為收錯貨!!
我上次訂個五隻牛,兩隻現 ...

下次會叫佢包好D。
因為4V無現貨的,所以一定要定。

zoneaudio 發表於 2013-3-23 11:59

ADA 發表於 2013-3-23 10:09 static/image/common/back.gif
下次會叫佢包好D。
因為4V無現貨的,所以一定要定。

獨立燈絲牛多野玩好多,{:1_351:}
我就無大家咁捨得,{:6_203:}
橫店都係DIY遲下玩下冷門K怪電壓個D經濟D,{:8_399:}
頁: 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 [93] 94 95 96 97 98 99 100 101 102
查看完整版本: 晒晒你的膽物品

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。