KING 發表於 2013-5-19 23:15

wantf1 發表於 2013-5-19 23:13 static/image/common/back.gif
YES YES....一肚氣,

你都中過"招"呀!{:6_136:}

manblood 發表於 2013-5-19 23:16

wantf1 發表於 2013-5-19 23:13 static/image/common/back.gif
YES YES....一肚氣,

香港買HIFI野真系.....................俾錢睇黑面......你買啦{:6_124:}

manblood 發表於 2013-5-19 23:17

KING 發表於 2013-5-19 22:35 static/image/common/back.gif
咁打3條999啦!

呵呵,....已經打左999.,,,,,,,,,,,,你睇下有無人響你門口呀{:6_175:}

wantf1 發表於 2013-5-19 23:18

KING 發表於 2013-5-19 23:15 static/image/common/back.gif
你都中過"招"呀!

係呀,交過學費啦........所以,寧願自己受風險,都唔會係香港買{:6_209:}

KING 發表於 2013-5-19 23:26

manblood 發表於 2013-5-19 23:17 static/image/common/back.gif
呵呵,....已經打左999.,,,,,,,,,,,,你睇下有無人響你門口呀

比人拉左啦!而家係差館"柯緊屎"用手機上緊網添喎!{:6_174:}

KING 發表於 2013-5-19 23:27

wantf1 發表於 2013-5-19 23:18 static/image/common/back.gif
係呀,交過學費啦........所以,寧願自己受風險,都唔會係香港買

唔做過笨,邊識精呢!{:6_136:}

manblood 發表於 2013-5-19 23:28

KING 發表於 2013-5-19 23:26 static/image/common/back.gif
比人拉左啦!而家係差館"柯緊屎"用手機上緊網添喎!

你就爽啦,...柯屎上網最爽架啦{:6_134:}

manblood 發表於 2013-5-21 21:11

今日響床底摷到部咁0既前級{:6_192:} ...................有比較就知,0的聲好鬼差{:6_192:}

ADA 發表於 2013-5-21 21:29

manblood 發表於 2013-5-21 21:11 static/image/common/back.gif
今日響床底摷到部咁0既前級 ...................有比較就知,0的聲好鬼差

唔係喎, 印象中呢個設計嘅前級好野尼喎. <--- 唔計大陸A貨

manblood 發表於 2013-5-21 21:31

ADA 發表於 2013-5-21 21:29 static/image/common/back.gif
唔係喎, 印象中呢個設計嘅前級好野尼喎.

就系大陸A貨,...一語中的{:6_192:}
頁: 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 [100] 101 102 103 104 105 106 107 108 109
查看完整版本: 晒晒你的膽物品

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。