KING 發表於 2013-6-5 20:57

manblood 發表於 2013-6-5 20:54 static/image/common/back.gif
殺個操手不及

絕對正確!{:6_193:} 你呢對Mazda銀屏真係你代表作黎啦,{:6_196:}
手起刀落快,狼,準呀!{:6_235:} 仲係好好價位入到貨果度犀利喔!{:6_195:}

manblood 發表於 2013-6-5 20:59

KING 發表於 2013-6-5 20:57 static/image/common/back.gif
絕對正確! 你呢對Mazda銀屏真係你代表作黎啦,
手起刀落快,狼,準 呀!...

{:6_122:} 其實我次次都系得一招,............所謂"一招了"...夠晒{:6_122:}

KING 發表於 2013-6-5 21:02

manblood 發表於 2013-6-5 20:57 static/image/common/back.gif
嚇,.......咁搏呀?.....邊度咁趕工呀?.........快0的食啦!

你冇睇新聞咩,下星期三第2隻郵輪泊岸啦!{:6_209:}

manblood 發表於 2013-6-5 21:03

KING 發表於 2013-6-5 21:02 static/image/common/back.gif
你冇睇新聞咩,下星期三第2隻郵輪泊岸啦!

..................無睇{:6_179:}

leo25 發表於 2013-6-5 21:12

KING 發表於 2013-6-5 20:51 static/image/common/back.gif
你錯啦! 係bid膽30秒殺手先岩呀!

bid膽30秒就冇所謂, 出野都30秒就大件事 {:6_174:}

leo25 發表於 2013-6-5 21:15

KING 發表於 2013-6-5 20:54 static/image/common/back.gif
佢呢D 一千幾百o既膽要等3,5,6個月呀,除非係10幾K果D佢就好快手去換!

你真係了解我喇{:6_176:}

玻璃黎啫, 駛乜買咁貴呀{:6_177:}

KING 發表於 2013-6-5 21:18

leo25 發表於 2013-6-5 21:12 static/image/common/back.gif
bid膽30秒就冇所謂, 出野都30秒就大件事

出野果刻係30秒正常個喎,唔通出足幾分鐘,你估"all she she"咩,真係"精盡人忙"呀!{:6_175:}
最緊要出野之前果段推騎同打椿動作夠耐啫!{:6_174:}

KING 發表於 2013-6-5 21:21

leo25 發表於 2013-6-5 21:15 static/image/common/back.gif
你真係了解我喇

玻璃黎啫, 駛乜買咁貴呀

你覺得貴咩,人血兄唔覺咪得law!
你有權唔去bid,但仲有大人把去出價搶!

leo25 發表於 2013-6-5 21:22

KING 發表於 2013-6-5 21:18 static/image/common/back.gif
出野果刻係30秒正常個喎,唔通出足幾分鐘,你估"all she she"咩,真係"精盡人忙"呀!
最緊要出野之 ...

至怕係推騎30秒就畀人秒殺{:6_235:} {:6_174:}

leo25 發表於 2013-6-5 21:24

KING 發表於 2013-6-5 21:21 static/image/common/back.gif
你覺得貴咩,人血兄唔覺咪得law!
你有權唔去bid,但仲有大人把去出價搶!

30秒殺手, 點夠佢爭{:6_138:}
頁: 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 [106] 107 108 109 110 111 112 113 114 115
查看完整版本: 晒晒你的膽物品

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。