KING 發表於 2013-1-22 10:29

ADA 發表於 2013-1-21 23:42 static/image/common/back.gif
期待報告.

我去搵膽先 ....

最終我都冇買ebay果對marconi B329,
都係要搵"老屎忽"幫手搵對B339仲好!

KING 發表於 2013-1-22 10:30

ADA 發表於 2013-1-22 09:50 static/image/common/back.gif
小弟都中伏....以後唔敢叫人買德仔.

不過好彩德仔2手市場夠大, 通常放出去都有買家. {:1_253: ...

好多人買"德仔"唔係要黎聽,係要黎"炒"呀!

SkyGeo 發表於 2013-1-22 11:37

個人覺得 Valvo (or Amperex) 配 Mullard 係天仙配,有Valvo 的飄逸 和 Mullard 的 潤滑人聲!

德仔巳經入佐冷宮!

KING 發表於 2013-1-22 12:32

ADA 發表於 2013-1-21 23:14 static/image/common/back.gif
啱啱手頭有, 順便影2張相囉, 多謝加 fun.

今朝寄到黎全新6x4{:6_182:}

ADA 發表於 2013-1-22 12:40

這支軍用膽個底座連埋一齊的.

KING 發表於 2013-1-22 12:45

ADA 發表於 2013-1-22 12:40 static/image/common/back.gif
這支軍用膽個底座連埋一齊的.

咁係咪就咁"隊"入去部機度就得呀啦,唔駛整甩佢呢?

ADA 發表於 2013-1-22 12:46

KING 發表於 2013-1-22 12:45 static/image/common/back.gif
咁係咪就咁"隊"入去部機度就得呀啦,唔駛整甩佢呢?

Yes. {:1_351:}
好似拆都拆唔到架....

KING 發表於 2013-1-22 12:52

ADA 發表於 2013-1-22 12:46 static/image/common/back.gif
Yes.

Oh,I see thank you!

KING 發表於 2013-1-22 12:54

ADA 發表於 2013-1-22 12:46 static/image/common/back.gif
Yes.

絕對係呀!

leo25 發表於 2013-1-22 13:36

ADA 發表於 2013-1-21 23:11 static/image/common/back.gif
加插小型教學 ..... 咩係長屏? 咩係短屏?
上圖就係短屏 .... Plate 的長度是14mm ;
下圖就係長屏 .... Plat ...

多謝ADA 達人教學 {:6_162:}
頁: 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 [42] 43 44 45 46 47 48 49 50 51
查看完整版本: 晒晒你的膽物品

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。