ADA 發表於 2013-1-21 23:14

KING 發表於 2013-1-21 23:13 static/image/common/back.gif
Good job!

啱啱手頭有, 順便影2張相囉, 多謝加 fun. {:1_351:}

KING 發表於 2013-1-21 23:19

ADA 發表於 2013-1-21 23:14 static/image/common/back.gif
啱啱手頭有, 順便影2張相囉, 多謝加 fun.

上網睇到編文章評 Valvo 表現係"嬌俏美麗的可人兒",你聽吓係咪咁樣!

ADA 發表於 2013-1-21 23:20

KING 發表於 2013-1-21 23:13 static/image/common/back.gif
等你報告!

剛剛試完.
試的歌曲係 Eagles Lying eyes 同Hotel California, 好利害, 音色好幼細, 電結他把聲的尾音好"恒" !
有好強嘅漿力, 富豪同德仔長屏比, 富豪的短屏都高佢2班.

KING 發表於 2013-1-21 23:28

ADA 發表於 2013-1-21 23:20 static/image/common/back.gif
剛剛試完.
試的歌曲係 Eagle Lying eyes 同Hotel California, 好利害, 音色好幼細, 電結他把聲的尾音好" ...

咁你要bid對斜水銀長屏D環啦!聲音更上一層樓呀!{:6_190:}
攪到我好期待支D環銅柱ECC82幾時寄到黎!{:6_134:}

ADA 發表於 2013-1-21 23:33

KING 發表於 2013-1-21 23:28 static/image/common/back.gif
咁你要bid對斜水銀長屏D環啦!聲音更上一層樓呀!
攪到我好期待支D環銅柱ECC82幾時寄到黎!{:6_13 ...

實在太毒啦 !!! {:1_260:}

放左對德仔換富豪都有 so . {:1_339:}

KING 發表於 2013-1-21 23:36

ADA 發表於 2013-1-21 23:33 static/image/common/back.gif
實在太毒啦 !!!

放左對德仔換富豪都有 so .

我就諗緊對"marconi"{:6_139:} ,因 Valvo 我有啦!{:6_138:}

ADA 發表於 2013-1-21 23:42

KING 發表於 2013-1-21 23:36 static/image/common/back.gif
我就諗緊對"marconi" ,因 Valvo 我有啦!

期待報告.

我去搵膽先 .... {:1_253:}

SkyGeo 發表於 2013-1-22 09:45

ADA 發表於 2013-1-21 23:20 static/image/common/back.gif
剛剛試完.
試的歌曲係 Eagles Lying eyes 同Hotel California, 好利害, 音色好幼細, 電結他把聲的尾音好" ...

唔知點解德仔會被封為膽皇,論聲音質素,佢三頻都幾平均,但缺乏獨有的吸引力,膽皇的稱號都係水份多!

ADA 發表於 2013-1-22 09:50

SkyGeo 發表於 2013-1-22 09:45 static/image/common/back.gif
唔知點解德仔會被封為膽皇,論聲音質素,佢三頻都幾平均,但缺乏獨有的吸引力,膽皇的稱號都係水份多! ...

小弟都中伏....以後唔敢叫人買德仔.{:1_258:}

不過好彩德仔2手市場夠大, 通常放出去都有買家. {:1_253:}

KING 發表於 2013-1-22 10:26

SkyGeo 發表於 2013-1-22 09:45 static/image/common/back.gif
唔知點解德仔會被封為膽皇,論聲音質素,佢三頻都幾平均,但缺乏獨有的吸引力,膽皇的稱號都係水份多! ...

"德仔"個"朵"夠響嗎,用黎收藏放一排又自動升值,幾好呀好過銀行收息!哈哈!
頁: 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 [41] 42 43 44 45 46 47 48 49 50
查看完整版本: 晒晒你的膽物品

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。