ADA 發表於 2013-1-16 10:58

SkyGeo 發表於 2013-1-16 10:53 static/image/common/back.gif
暫時唔買嘢、好窮、要交稅

大師你知我成套hi fi 只需用一隻5Z3,但我已「必」佐十幾隻 5Z3, 8 ...

印象中一支 280 KO 晒其它. {:1_339:}

wantf1 發表於 2013-1-16 11:11

KING 發表於 2013-1-15 15:03 static/image/common/back.gif
你上ebay搵推介啦!唔駛搵我呀!

sorry King Sir, 我唔記得只評唔推介嘅添,SORRY{:6_237:}

manblood 發表於 2013-1-16 11:34

ADA 發表於 2013-1-16 10:58 static/image/common/back.gif
印象中一支 280 KO 晒其它.

CHING,...5Z3=80=UX280????通用咩?

ADA 發表於 2013-1-16 11:43

manblood 發表於 2013-1-16 11:34 static/image/common/back.gif
CHING,...5Z3=80=UX280????通用咩?

5Z3 = 80 = 280 = 380 = 274A = CV1861 = VT145

manblood 發表於 2013-1-16 13:54

ADA 發表於 2013-1-16 11:43 static/image/common/back.gif
5Z3 = 80 = 280 = 380 = 274A = CV1861 = VT145

{:6_193:} HOHO,....

ADA 發表於 2013-1-16 14:48

manblood 發表於 2013-1-16 13:54 static/image/common/back.gif
HOHO,....

師兄我啱啱唔小心睇到你入手的膽嘅清單....
真係好狼喎!!! 可以收手了.

不過重差一支茄子 280, 入埋280先收手吧.{:1_339:}

manblood 發表於 2013-1-16 14:55

ADA 發表於 2013-1-16 14:48 static/image/common/back.gif
師兄我啱啱唔小心睇到你入手的膽嘅清單....
真係好狼喎!!! 可以收手了.

有無好介紹呀CHING?...."申請吸毒"來也{:1_336:}

ADA 發表於 2013-1-16 15:08

manblood 發表於 2013-1-16 14:55 static/image/common/back.gif
有無好介紹呀CHING?...."申請吸毒"來也

明日結束.
RCA Radiotron UX-280

呢支可能係 RCA oem :
Triad-280

manblood 發表於 2013-1-16 15:13

ADA 發表於 2013-1-16 15:08 static/image/common/back.gif
明日結束.

等我試下,.....咪咁大聲!....UX-280代替5Z3/274B...無問題架呀{:6_190:}

manblood 發表於 2013-1-16 15:14

ADA 發表於 2013-1-16 15:08 static/image/common/back.gif
明日結束.

邊支好0的呢?{:6_190:} .....CHING你0既高見呢{:6_236:}
頁: 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 [34] 35 36 37 38 39 40 41 42 43
查看完整版本: 晒晒你的膽物品

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。