ADA 發表於 2013-1-16 15:16

manblood 發表於 2013-1-16 15:14 static/image/common/back.gif
邊支好0的呢? .....CHING你0既高見呢

正路當然係 RCA 啦.

直接代替5Z3, 274A ... 274B 唔同腳架.

manblood 發表於 2013-1-16 15:38

ADA 發表於 2013-1-16 15:16 static/image/common/back.gif
正路當然係 RCA 啦.

直接代替5Z3, 274A ... 274B 唔同腳架.

所以我而家用5Z3都系用APAPTER架!

leo25 發表於 2013-1-16 16:07

ADA 發表於 2013-1-16 14:48 static/image/common/back.gif
師兄我啱啱唔小心睇到你入手的膽嘅清單....
真係好狼喎!!! 可以收手了.

我都見到個list, 真係好狼 {:6_138:}

manblood 發表於 2013-1-16 16:11

leo25 發表於 2013-1-16 16:07 static/image/common/back.gif
我都見到個list, 真係好狼

無辦法,...無乜自制能力,...唔知系咪有購物狂想症{:6_125:}

ADA 發表於 2013-1-16 16:13

manblood 發表於 2013-1-16 16:11 static/image/common/back.gif
無辦法,...無乜自制能力,...唔知系咪有購物狂想症

其實同我剛剛玩膽時一樣...我依家成箱膽!

manblood 發表於 2013-1-16 16:17

ADA 發表於 2013-1-16 16:13 static/image/common/back.gif

唉,.....有時夜貓貓起身去睇結果,"大人"話搞乜呀,...只好話呢排玩"偷菜"呀麻,"大人"話幾年前就興0者,你而家先玩呀,....無語中....又過一關{:6_238:}

manblood 發表於 2013-1-16 16:18

ADA 發表於 2013-1-16 16:13 static/image/common/back.gif

{:6_212:} {:6_212:} 有0的無用架下?!!!

ADA 發表於 2013-1-16 16:22

manblood 發表於 2013-1-16 16:18 static/image/common/back.gif
有0的無用架下?!!!

全部都有用. {:1_339:}

leo25 發表於 2013-1-16 16:29

manblood 發表於 2013-1-16 16:11 static/image/common/back.gif
無辦法,...無乜自制能力,...唔知系咪有購物狂想症

你咁樣唔係辦法, 真係要諗計戒一下先得,
如果唔係真係病態黎架. 買埋今年就好減少D先得喇 {:8_402:}

manblood 發表於 2013-1-16 16:35

leo25 發表於 2013-1-16 16:29 static/image/common/back.gif
你咁樣唔係辦法, 真係要諗計戒一下先得,
如果唔係真係病態黎架. 買埋今年就好減少D先得喇   ...

戒啦,...買埋支280先{:6_238:}
頁: 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 [35] 36 37 38 39 40 41 42 43 44
查看完整版本: 晒晒你的膽物品

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。