設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: 祖迪

[外國] 變形金剛:黑月降臨 IMAX 3D~~觀後感 (回文含內容)

2萬

鑽石玩家

76 榮譽有禮勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

回復 30# 阿定
AV初哥,新手上路
法號「夢遺大師」
[img]http://

進階玩家

我不是在imax睇的.....所以
感覺是3D一點都吾立體(希望係原因),請不要和阿凡達比較,會好失望。
故事兒嬉,情節好散,今集個所謂男主角好冇用(因我心中機械先係主角)
第一集故事應該最好,第二集打鬥好,來到呢一集只有亂.
如喜愛變形金剛者會好喜歡因為有大量機械人現身。
打鬥超級亂,我想2D會清楚一些, 所以會睇多一次.

銀級玩家

76-FC 藍寶石勲章

故事真係幾散下~- -麥加登好奇怪,係我漏左定咩呢,點解佢最尾訓左係到同埋比人講幾講就變左仲要好出奇無心救左柯柏文,真係尾個到有少少格硬黎,係我角度

星級玩家

76 榮譽VIP勲章

故事真係幾散下 x 4

睇完. 講真 第一集個編劇係最好既.

今集...... 唔好提. 除左柯拍文同bumblebee 之外其他 角色 全部變晒 2打 6,大茄.
為打而打.
個3架博派 daytona 變人型個樣洗唔洗咁樣衰呀..........

人類勁到無倫.

今集d 聲效好屎 (睇 mega box imax )

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

我不是在imax睇的.....所以
感覺是3D一點都吾立體(希望係原因),請不要和阿凡達比較,會好失望。
故事兒 ...
STEEL71 發表於 2011-6-30 14:03

所以我今日買咗2D版飛睇... (3D版要$90~1張飛)

本帖可能會有更多會員優先看的內容

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x
Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140

行動組版主

76 榮譽版主勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

喜歡玩無雙的朋友,請入場睇老變3,包你話正
睇老變係為睇女的,請不要入場,這是機械人大戰,不是AV片
期待老變3係戲情片的話,你不如去睇建黨啦,睇戲唔好駁戲,由其呢d爆到七彩的戲
之前睇老變分唔到狂派同博派的人可以放心啦,今集係唔同色的,好易分
老變3有香港場景,有TVB level 的爛gag,香港人睇份外親切

鑽石玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

回復 35# DVD迷

原來師兄係馬鞍友 我地好近喎
McIntosh C2700 + McIntosh MC451 x 2
Bowers & Wilkins 803.D4 + HTM82.D4
Aurender N20
NUC8i7 (Roon) > Sotm SNH-10G > Weiss 501
LG C2 83 OLED

銀級玩家

回復  mrlittlejacky

今次唔關事,我睇過好多次 isquare imax,無一次係咁的,佢今次明顯係場與場之間無 ...
阿定 發表於 2011-6-30 09:54

哇,咁就唔得囉, 分明片長,上便d人散唔切啦~~勁慘喎如果咁~~

星級玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章

剛剛睇完26號午夜場回來, 回家途中一直諗今次的"變形金剛"應該由邊方便說起才好??

首先1): imax 係視覺上 ...
祖迪 發表於 2011-6-29 02:41 AM

鑽石玩家

76-FC 藍寶石勲章