設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: WhyFive

[請教] (真係被人昆左)請問知唔知Sine Coleman 電源線係唔係$4xx一條?

1萬

鑽石玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

回復  ykkc
係Capdase呀!
jt24 發表於 2011-5-3 16:05

呢條 HDMI 係我買 LX81 時送既...
千其吾好迷信..
75-X9500G
AV: BOSE 900 Soundbar + 700 拾仔 + 700 surround
Music:  Playback Designs
Speakers: Mordaunt-Short
AMP: KCT + FPB-300C
[img]http://ha1.seikyou.ne.jp/home/jun/gifani/halo.gif[/i

3萬

白鑽玩家

76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章2012年度十大吹水之王勲章76-FC 藍寶石勲章

呢條 HDMI 係我買 LX81 時送既...
yuppi 發表於 2011-5-3 16:49

我真係畀人昆咗囉!

1萬

鑽石玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

我真係畀人昆咗囉!
jt24 發表於 2011-5-3 17:23

係我夠牙力咋......
千其吾好迷信..
75-X9500G
AV: BOSE 900 Soundbar + 700 拾仔 + 700 surround
Music:  Playback Designs
Speakers: Mordaunt-Short
AMP: KCT + FPB-300C
[img]http://ha1.seikyou.ne.jp/home/jun/gifani/halo.gif[/i

黑鑽玩家

旺角D樓上鋪間間既手法都係大同小二!
你上得去買自己都要執生醒目,如果唔知價真係唔買好過買!

進階玩家

咪算好羅, d sales連想呃我嘅動機都無!

個日lunch time帶晒 cash去買JL, 可能d sales肚餓,唔係太理我! 谷鬼氣就走左loo

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章

hifi 鋪0的 sale 好識睇人, 即對眼生係額頭.
1.見你唔識野, 就劏你
2.見你問多過買野, 就打法你走.....
你買野最好唔好比佢地大到........企硬! 不過而家0的服務態度, 佢地等摺..........
Check this out

星級玩家

76 榮譽VIP勲章

其實咩sales都係一味靠昆, 電器一樣, 我之前去DSC買抽濕機, 之前格哂價做好功課, 一上去二話不說就搵 sales落單, 跟住佢話:呢部呀,  好嘈架喎. 我話:我放厠所抽衫啫, 話之佢嘈到拆天. 佢窒左一窒, 話:冇乾衣功能架喎. 跟住就sale另一隻點好點勁, 我指住佢地果張有牌子型號價錢, 功能介紹嘅label, 話:你寫住有乾衣功能喎. 跟住佢就收聲, 乖乖地幫我落單安排送貨.....
冇乾衣功能嘅抽濕機??? 呢d sales 真係低層次!

星級玩家

76 榮譽VIP勲章

hifi 鋪0的 sale 好識睇人, 即對眼生係額頭.
1.見你唔識野, 就劏你
2.見你問多過買野, 就打法你走.....
你 ...
Yipsum 發表於 2011-5-25 17:49

的確係! 我平日返工成套suite+戴住地通, 好招呼到不得了. 放假滑水褲+背心戴膠錶, 完全當你隱型!

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章

的確係! 我平日返工成套suite+戴住地通, 好招呼到不得了. 放假滑水褲+背心戴膠錶, 完全當你隱型! ...
joelkw 發表於 2011-5-25 19:01

Agreed! 親身經驗.
有次倍 friend 去mk睇hifi, 有個av新仔要試subwoofer, 睇住個sale無息其他 subwoofer, 自吹話對cheap野好勁, 有力........我地無出聲, 最後被發現, 佢變面話"鞋震"....
仲有, 有邊個買野唔格價, 件貨無標價我唔會問, 睇完實物即走, 免煩!
Check this out

星級玩家

76 榮譽VIP勲章

留意下d 舖頭sales, 逢有客入黎, 男嘅就先望下你戴咩錶, 女嘅就睇下個手袋係咩牌子咩系列!