設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: WhyFive

[請教] (真係被人昆左)請問知唔知Sine Coleman 電源線係唔係$4xx一條?

1萬

白鑽玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

所以買野之前, 最好係76 呢度收下料先

專業玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

我早兩個月糸二奶買LX-83時,話四析比條SFH powercord ,紅色銠白金(標$1480),藍色銅(標$1280),之前見有師兄post都話抵換,最後用$680換左條紅色,番去上網又查唔資料,最後係SSP見散線廿幾蚊尺。
http://www.post76.com/discuss/viewthread.php?tid=64576

另同時用$200換左條AR扁hDMI線,都唔方平!

進階玩家

76-FC 藍寶石勲章

其實未confirm是否被搵笨實時唔想post出來住,怕一場誤會,不過宜家都應該confirm.....

以下係被騙過程 ...
WhyFive 發表於 2011-4-30 23:20

過程同我一樣 不過條線佢收我$4xx
Pioneer

銀級玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

WA..估吾到咁多CHING係個到奶野,上次我去買micropod,我問佢地有冇得平,佢問我比咩,我大大聲話cash,其他d 職員望住我,我見佢地d眼神鬼鬼崇崇咁,我心諗吾通見我後生仔拎咁多錢出街(加埋買左接近5000到),不過我格過都冇邊到平過佢,我就咁拎左返home la,上2個星期又係,上多次去想買bdp,一出去已經見佢地又係用d鬼鬼崇崇眼神望,我又望住佢地,但諗下買邊部好,落去又上返去,好似運桔咁,上去想買個wall socket,不過冇貨就走左,去留下睇,仲有折比我平少少..haha..好彩.

專業玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

佢地職員講:有的貨同廠一次定過百件,所以個價可以做平啲!為左資金周轉,所以經常谷某啲貨,但變左微利,咪要係其他貨賺番囉!自己執生!

專業玩家

二奶姐係邊間?

黃金玩家

我早兩個月糸二奶買LX-83時,話四析比條SFH powercord ,紅色銠白金(標$1480),藍色銅(標$1280),之前見 ...
tomc 發表於 2011-5-1 15:49

ching我case同你一樣$680, 話係咩咩大水喉, LX-83用左好好力水兩樣野嚟, 但係我條SFH powercord接機果邊好鬆 , 係咪正常ga ?
我e d新手當交學費law, 都唔知幾多ching中左招

高級玩家

我上去買十仔又冇咁的情況,可能我同他講價時扮晒窮的闗系。

2萬

鉑金玩家

76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章2012年度十大吹水之王勲章76-FC 藍寶石勲章

其實距賣有d野平,都好過華淫會d水貨,兩年前向華淫會買部水貨P記,隻牛同d線包膠全部溶哂,但發覺太遲,過左保養,小弟AV rack 系全開放式,依架部行機向同一位置完全無事.

3萬

鑽石玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76星級影音勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章2012年度十大吹水之王勲章76-FC 藍寶石勲章

請問各位ching知唔知Sine Coleman 電源線(1.2M)係唔係$4xx一條?
買十仔俾人昆$980六折$588,仲話連十仔買先 ...
WhyFive 發表於 2011-4-30 21:41

咁你冇比人昆,支不過係買貴左啫,如果係買左冒牌貨流野就係昆你啦!