設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: @肥狗仔@

[多機種] Battlefield 3 (501樓= =更新《裝甲之怒》實機預告片)

黃金玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

依樣野係點用??  

闊刀地雷   M18 CLAYMORE
RiceR9 發表於 2011-10-28 09:47

其實冇可能要禁制個BO~就算係反坦克地雷本身都有反人屬性~好似闊劍哩D就更加敏感~你下次裝好D試下~

3萬

鉑金玩家

RoNaLdO

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章2012年度十大吹水之王勲章76-FC 藍寶石勲章

回復 402# @肥狗仔@

原來係有方向性的....要向敵人仰面來既方向
仲要睇敵人既速度先有反應....
我既意思係, 行既速度慢...."趴過", "半跪行過"都無反應...
依樣野最好係室內....如:門口, 走廊, 或必經路用.....
我睇YOUTUBE D人係咁試......今晚試下先

黃金玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

係好Game來...不過最好PC版啦 ...我就最多等2手,呢期D 大作Game多到 冇時間,一定要分一 ...
magicmilk 發表於 2011-10-28 10:46

又冇話係插你~只不過一向都知magicmilk兄係個EA黑~所以見到你話建議COD愛好者唔好買BF3難免會有D火滾~不過冇緊要~反正我都有睇唔起嘅遊戲公司 — ACTIVISION~我唸今年買埋MW3之後長時間都唔會再買任何COD作品~當然BUNGLE開發緊果隻睇落OK的話我都會考慮下的~

高級玩家

有冇人發覺玩sniper好難打得死人? 下下要2,3鎗先得
但因為後座力, 開完一鎗要等修正鎗咀, 當準備再瞄準果時, 敵人已經唔見左.

另外有冇師兄煲突擊兵? 你地用邊支鎗?

星級玩家

最愛睇戲,打機

76-FC 藍寶石勲章

回復 405# liljon852

試下支單發sv98會準d,開頭支svd連發好差,個人認為單發sniper先似真正sniper,喪煲緊sniper

3萬

鉑金玩家

RoNaLdO

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章2012年度十大吹水之王勲章76-FC 藍寶石勲章

回復  liljon852

試下支單發sv98會準d,開頭支svd連發好差,個人認為單發sniper先似真正sniper,喪煲緊 ...
jayzhk 發表於 2011-10-29 05:59

我都好鍾意SNIPER.....神槍手!!
煲緊SUPPORT.....下個SNIPER!!
間中用下....好似好難搵食

黃金玩家

10.29

EA早前向媒體表示未來6個月BF3將會有一大堆DLC以擴充哩款年度遊戲~而第一款DLC當然就係本作首個資料片「重返卡肯」(更多資料請看1樓)~~今日DICE就放出了這個資料片的首批遊戲畫面(見下圖)~除左包含四張BF2超級經典的重製版地圖外~「重返卡肯」亦會收錄DPV沙漠巡邏車﹑BTR-90輪式步兵戰車及F-35B STOVL戰鬥機等三款新載具﹑10種新武器及5款新狗牌~「重返卡肯」資料片將於12月推出~購買首批張定版嘅玩家可以免費下載~而PS3版會提前一星期推出~

P.S~話說我仲以為有中東聯盟~睇黎冇望~

screenshot_269797_thumb_wide940.jpg screenshot_269798_thumb_wide940.jpg screenshot_269799_thumb_wide940.jpg screenshot_269800_thumb_wide940.jpg screenshot_269801_thumb_wide940.jpg screenshot_269802_thumb_wide940.jpg

黃金玩家

岩岩爆完單機黎~大約4~5個鐘就可以爆機~同官方所講一樣~今集單機由sandbox轉成一本道流程~冇期待之下去玩~感覺唔算太差~比BC系列要好就是了~不過流程後段開始脫力~《BLACK》式過場動畫插入亦起唔到咩作用~而最難忘亦只有空戰及坦克關卡~感覺只有哩兩關真係比COD優勝....

話說畫面冇DICE及NVIDIA吹到咁勁(畫面最好遊戲)~我GTX560開到最高+off MSAA+on FXAA+HBAO基本上可以流暢玩~所謂照片級畫面都只係某D位比較接近~其餘都唔及得上官方影像及畫面~好似「斷層線」直昇機指彈跌落黎果幕正式版係冇嘅,樓頂敵方追擊手射擊嘅動態模糊亦都係冇嘅~果張迫真嘅面部當然亦做不到~其實業界大部份售前遊戲畫面都係來自開發機~但實估唔到今次DICE會將引擎演示當做實機演示~還有就係物理破壞~單機黎講都好多野都可以破壞(儘管有D物件爆得稍為唔合理)~不過百密一疏~除非劇情需要~否則部份花盤﹑裝飾竟然直接被射走而唔係射爆~另外中段會出現少量貼圖錯誤~整體上唔計遊戲內容的話~光源處理+色調+音效~哩三個元素係救左成個單機流程~如果你朝住單機而入手的話~正如我之前所講~本作唔會比COD好~如果你係為畫面而入GAME的話~你唔會有當年《Crysis》嘅驚嘆同滿足感(特別係誤信DICE嘅配置要求而走去入手GTX580甚至SLI嘅玩家~事實上「高」同「最高」畫質分別根本唔大)~

評分

參與人數 1威望 +5 收起 理由
magicmilk + 5

查看全部評分

3萬

鉑金玩家

RoNaLdO

請問知唔知....MP入面...
我放左D"地雷" 死左係咪會無左架??
試過幾次無晒
BC死左都仲係到架WO??

3萬

鉑金玩家

RoNaLdO

回復 409# @肥狗仔@

睇來畫面方面佢地吹得太大了....
不過對我來講...360版都已經可以收貨....
對真實戰爭game既fans來講....已經無野比得上了
其實玩game最重要都係"好玩"及"耐玩性",
我只希望佢日後多出d新地圖....唔好好似bc系咁...
出一兩張就收工 ....真係比多幾十蚊唔係問題!!
佢又不是年年出新ver......