設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: Akhkmike

[4K/8K電視] 集中研究水貨電視

進階玩家

間間價差唔多,有得簡我都無幫襯盛x都知間野出汁 , 連x仔炒開車,最鐘意比錢藍黑, 重好意思係到搵食。

等我分享下開心野 ,裝機師傅經驗技術真係好緊要,終於攪到90 度轉向 ,地方細問題飯枱同電視位真係完全睇唔到,依家可以正向了,因為我買行機43吋,買完先知佢地唔裝呢d 萬用架,問下水店可能我唔係買機 答都唔答咁濟 ,問街外師傅又話收幾多工個價差唔多買到部電視,好在先前有睇post Jakcy師兄個師傅堅有料,一步到位 佢重緊張過我,下之有機會買機都幫佢地啦,價錢差唔多簡間同聲同氣集經驗技術於一身 ,超滿意呀

專業玩家

KingYeung@G 發表於 2021-10-7 20:01
間間價差唔多,有得簡我都無幫襯盛x都知間野出汁 , 連x仔炒開車,最鐘意比錢藍黑, 重好意思係到搵食。

等我 ...

我自己都幫襯過 我又覺得好好 最起碼有日個Netflix app有問題 就係有位師兄提過 彈左不支援當前最佳設備 問左店家 自己唔熟唔識搞 第二日就叫左師傅上黎幫我裝返新版本 一蚊都無收過我 立場”顏色”不討論 但你講比錢藍黑好過份 有留意開都知黃到出汁啦 買電視係為左開心 為左享受 我自己買左部大電視 一家人好開心 日日圍埋一齊追 魷魚 所以個Netflix 有問題先咁頭痛 點都好 我只係講返我發生既野 佢地係做得好既 鐘意同邊間買就同邊間買 淘寶一定最平 最緊要岩自己

進階玩家

你都識講 ,鐘意同邊間買就同邊間買,自打嘴巴?  係唔鐘意比藍黑店呀,重有我無話佢唔好又唔係打手 ,只不過有得簡唔比佢姐,呢個post 好好呀 又有美水又有教人tao 又有人分享 ,係佢d公關衝出黎柒想r生意騎劫,算數啦咁撚威咪唔好係連x 做狗囉 ,成個連x咩色好清楚,敢做唔敢認 乜人最腦殘果然是對的,stop topic 唔想比人攪灣呢到 係咁

進階玩家

KingYeung@G 發表於 2021-10-7 20:01

等我 ...

問街外師傅又話收幾多工個價差唔多買到部電視
師兄你分享心得都唔好亂噏呀
你部行機係夜冷檔買返黎架?

進階玩家

spring 發表於 2021-10-8 00:13
問街外師傅又話收幾多工個價差唔多買到部電視
師兄你分享心得都唔好亂噏呀
你部行機係夜冷檔買返黎架?

唔回應 自己睇下掛牆用呢個架街價🤪 , 唔會上你當,垃圾藍店盛x 淨係得打手 , 專重下個post 你要討論 inbox我

星級玩家

用緊3*電視 唔知幾時有得下載 , 希望有超靚畫質

https://www.wenweipo.com/a/20211 ... b08d3407deb49f.html

大公文匯全媒體報道:迪士尼旗下的串流平台Disney+終於要在香港推出。迪士尼方面早前公布了Disney+平台將會在11月16日正式登陸香港,而收費詳情亦在今日(10月7日)的發布會公開。Disney+香港月費為73元,年費為738元(平均61.5元/月),最多可以4台裝置同時觀看,下載裝置數為10台,另外支援最多7個用戶檔案和兒童模式,適合大家庭一起使用。

Disney+內容包括迪士尼、彼思、Marvel、星球大戰、國家地理及Star等豐富影視內容,有超過1200部電影及16000集劇集,亦有不少亞洲電影。香港版本還會購入本地影片,像是《一秒拳王》、《寒戰》等。

華特迪士尼公司台灣及香港區總經理盧凱恩指,Disney+將於同一平台為所有年齡層的消費者,提供多元化的娛樂選擇。

星級玩家

kkfaikk 發表於 2021-10-8 09:47
用緊3*電視 唔知幾時有得下載 , 希望有超靚畫質

https://www.wenweipo.com/a/202110/07/AP615ea449e4b08 ...

問左3* 佢地話未有資料未有確實時間 , 如果有會再公布 / 會係App Store 上架比用家下載 , 依家已經無乜時間睇野 重+個 迪迪 , 哈哈又收月費

星級玩家

另外想講下 , 其實我係其他討論區都有類似Post ,  但呢到比較多資深真用家會多D相關話題學到更多野, 列如美水都有人做到,國行自Tao +搖控等等....我目的係想分析分享下,全程靠自己DIY水貨,唔識就格下價 , 或者比其他有興趣水貨既師兄參考下; 本人都是窮人所以用盡最低成本買好野咁, 亦唔係咩達人,我好多野都有inbox其他師兄請教, 咩抄唔抄post 不會評論 我好多主版都有睇, 自由討論發言, 所以生意佬可以行開,呢到搵唔到著數的反而再駁落去會更壞型像 thx  希望大家講多D電視相關野啦

鉑金玩家

國行換主板變美水
https://youtu.be/R7rd8lZmjxg
tvpartstoday.com

進階玩家

大家好,如果買50寸以下,有咩水貨好建議