設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: AlfaWu@G

[請教] JBL bar9.1 行貨?水貨?

鑽石玩家

AlfaWu@G 發表於 2021-2-7 14:14
師兄意思是指Google Chromecast?
我未有相關 device 試唔到,但根據佢國內版本,soundbar 表面標誌以及說 ...

有冇google play 裝apps?

鉑金玩家

AlfaWu@G 發表於 2021-2-7 14:14
師兄意思是指Google Chromecast?
我未有相關 device 試唔到,但根據佢國內版本,soundbar 表面標誌以及說 ...

是呵。Google Chromecast

說明書都只有Google ChromeCast & AirPlay

說明書都只有Google ChromeCast & AirPlay
.

鉑金玩家

GaryLai@G 發表於 2021-2-7 10:10
其實我覺得樓主冇錯,就算可以打電話去代理求個明白都好,樓主只係想同大家玩影音嘅師兄交流下遮。
玩得 ...

呢個重點唔係涉及對錯
係樓主對間舖有冇信心嘅問題
可以打個比喻
除非有另一個人係相同地方買相同貨有相同包裝再向代理求証左再上嚟分享
如果冇一個咁嘅分享又點拆解樓主疑問
咁我又想問那裏來的原因去相信咁樣嘅留言分享而唔去信間舖?
就算樓主選擇相信留言咁都証實唔到兩件貨會對等係行貨

鉑金玩家

男孩子 發表於 2021-2-7 14:12
我是星期四收貨,AV life買的,不見QQ音樂而是Chromecast

咁你果盒有冇個銀色 lable 同 保用証

進階玩家

小邪ktm 發表於 2021-2-7 14:23
有冇google play 裝apps?

師兄是指用Google home app連結soundbar?
要今晚返去再試到,但就我睇說明書就似係要用微信已唔係google,正如樓上#22師兄說明書果頁都係話dl Google home,我果頁就變左一樓幅圖既微信

鉑金玩家

chan@76 發表於 2021-2-7 14:27
咁你果盒有冇個銀色 lable 同 保用証

有銀色label 同 保用証(黑色書仔),同樓主一樣都是當代影音。

鉑金玩家

AlfaWu@G 發表於 2021-2-7 13:40
見唔到有張淺藍色既保用証,反而只有以下圖片一份黑色封面的保用書。以師兄所講,係咪幾近肯定係水貨啦? ...

咁就唔清楚依家代理係用咩保用証
以前買JBL民用喇叭呢間代理係卡紙款的保用証

你去果間舖又唔係話會水你
呢間咩貨都有賣
新,行,水,二手都有
又冇價講咁濟
如佢有同時賣同一款行水貨
相信講價嘅話佢會直接叫你買水tim
大多唔會水扮行

係未問到代理情況下
比着我我會信係行貨

進階玩家

chan@76 發表於 2021-2-7 14:24
呢個重點唔係涉及對錯
係樓主對間舖有冇信心嘅問題
可以打個比喻

明白師兄想表達啲咩😄雖然普遍對間鋪頭既comment都係正面,但始終第一次喺果度買野,同埋自知新手,我原意反而係想比較下近期新入手師兄件貨係咪一樣樣,非一面倒相信任何留言😊

鉑金玩家

男孩子 發表於 2021-2-7 14:35
有銀色label 同 保用証(黑色書仔),同樓主一樣都是當代影音。

嗱樓主唔洗咁怕怕la
你影埋 firmware no. 比佢知就重好

進階玩家

男孩子 發表於 2021-2-7 14:35

咁依方面即係都一樣,但內容是否繁體而且hotline係香港代理熱線?
咁真係唔明點解唯獨係件貨出左問題