設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: ykluk

[討論] AVLife買機日誌[未完]

3萬

白鑽玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

大玩偶 發表於 2019-1-23 11:39
咩Amp 要等咁耐 ?2-3 個月隨時跌幾千蚊喎,有現貨先買啦,落訂唔岩玩係AV 身上

上個月買部 Denon AMP  ...

唔係amp, amp尋晚已送, 仲有一件嘢應該係仲未派街既, 所以要等....

點解要訂貨, 最主要原因咪就係小弟係窮L, 又要平又要信用卡分期, 咪要同時間落order買3件貨囉....

白鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

gamma 發表於 2019-1-21 20:12
講開荃灣嗰間,第一次去店長睇落考實又幾好人,第日特登返去諗住比單生意佢,點知佢乜都企硬,只是送d無名 ...

AV LIFE sales no good in manner for most of shops-agreed  

鑽石玩家

xianglan 發表於 2019-1-23 13:18
AV LIFE sales no good in manner for most of shops-agreed

actually once I started making comments on different models pq.  The young sales was ok.  I guess u just have to know your stuff
sony A95K, lx82, FocusAudio 78
別人笑我太求其,我問巴打睇乜戲

白鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

gamma 發表於 2019-1-23 17:55
actually once I started making comments on different models pq.  The young sales was ok.  I guess  ...

THANKS

銀級玩家

我之前係荃灣買都係自己抬,廢事左等右等,又可以即刻玩
另外我訂咗部500,都係叫佢貨到通知我,我自己去拎?

3萬

白鑽玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

亞豪7086 發表於 2019-1-24 18:31
另外我訂咗部500,都係叫佢貨到通知我, ...

3070? 點解唔玩3080呀? AI正好多喎~!!

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章

亞豪7086 發表於 2019-1-24 18:31
另外我訂咗部500,都係叫佢貨到通知我, ...

R50 how much , thanks

銀級玩家

ykluk 發表於 2019-1-25 10:17
3070? 點解唔玩3080呀? AI正好多喎~!!

當時3080仲係要正價,但3070差不多平一半,窮玩無辦法

銀級玩家

shenmue_ki 發表於 2019-1-25 12:43
R50 how much , thanks

好似$5,000左右,唔太記得

黑鑽玩家

76-FC 綠翡翠勲章三星玩樂勲章

sogoa avlife 用 sogo credit card 有5% rebate 嗎?