設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: 小瑟

[影音類] 第一屆『香港影音玩樂展 - Digital Entertainment Show 2018』討論

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

wil-wil 發表於 2018-10-11 22:57
可以唸下!但唔知會會有幾多人三日都肯黎 ... 雖然我地啲節目好豐富!   ...

仲可以諗買 SUPER PASS 先有既特別禮品丫... 不過你地可能唔夠時間籌備... 呢個 idea 出年先玩都得
LG CX55
Denon AVC-X8500HA + MultEQ-X
Wharfedale EVO 4.4 + 4.CS + D330
FB: RGB山洞原人的玩物

1萬

白鑽玩家

阿正

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章金耳朵銅耳朵學員76-FC 藍寶石勲章

好事,又可以行吓軟件show ,加油!

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

昨晚sony的活動好多版友都問究竟我哋11月有咩睇,有咩玩?好多謝大家的支持 第一次搞展覽原來要兼顧的事真的非常之多 所以 整個公佈時間比原先進度遲了十分之多但好開心大家都記得11月有一個我哋自己的影音展 嚟緊我哋會有非常之多的資訊同大家分享希望大家多多注意感謝你哋

鉑金玩家

76-FC 藍寶石勲章

Support Support !!

鑽石玩家

諗到都興奮, 絕對支持支持支持!!!!!

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

好期待 不如拍下片介紹下

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 黑鑽石勲章

小瑟 發表於 2018-9-12 19:59
上次我係活動上都話, 希望大家11月唔好去旅行住啦~~~ 去埋我地個展先!! ...

大王,好多參展商,好期待,咁今年仲有無台慶聚餐

7萬

白鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

Congratulation!

黑鑽玩家

76-FC 綠翡翠勲章

呢個點可以唔支持呀. 我帶埋老豆老母去.

評分

參與人數 1威望 +100 金錢 +100 收起 理由
小瑟 + 100 + 100 俾個Like你啦

查看全部評分

鉑金玩家

76-FC 藍寶石勲章三星玩樂勲章

超期待!
是否免費入場