設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: 小瑟

[影音類] 第一屆『香港影音玩樂展 - Digital Entertainment Show 2018』討論

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

好多謝大家的回覆,其實呢一日真係等左好多年,今年終於可以唔再只係報導人地個展,可以報導返我地自己既展呢。

黑鑽玩家

76-FC 藍寶石勲章

一定前來捧場!

評分

參與人數 1威望 +50 金錢 +50 收起 理由
wil-wil + 50 + 50 多謝支持!

查看全部評分

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

昨天公佈完好多人問,特別禮品係咩來??有冇諗過我地會唔會出碟呢??我諗緊出CD??  SACD???  定……??  大家可以比下意見嗎???

黑鑽玩家

76-FC 藍寶石勲章

小瑟 發表於 2018-9-13 08:01
昨天公佈完好多人問,特別禮品係咩來??有冇諗過我地會唔會出碟呢??我諗緊出CD??  SACD???  定……??   ...

如果可以不惜工本,又要與別(其他視聽展)不同,我選擇SHM-ARMCD!

評分

wil-wil + 50 + 50 多謝意見!!

查看全部評分

5萬

總版管

whk2076 發表於 2018-9-13 09:29
如果可以不惜工本,又要與別(其他視聽展)不同,我選擇SHM-ARMCD!

呢個FORMAT好正嗎??? 我都係第一次聽呢~~
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

黃金玩家

希望今次展出既器材唔會又係貴到離地既產品

評分

wil-wil + 50 + 50 會好好給大家另一感覺!!

查看全部評分

5萬

總版管

alan_wyl 發表於 2018-9-13 11:05
希望今次展出既器材唔會又係貴到離地既產品

我當然明啦, 放心, 今次我地搵既品牌都係同我地合作過或我地版友岩入手的, 所以好難搵到過百萬既喇叭同機.......大家都知, 小瑟跟本都唔識果D代理同廠呢~
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

鉑金玩家

76-FC 綠翡翠勲章

支持!到時叫埋朋友一齊去欣賞下~

評分

查看全部評分

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

支持.期望更多好玩野..
有一個又有得玩又學到野的正影音嘉年華

評分

查看全部評分

2聲道入門組合
Player: Fidata HFAS1  -> Lumin U1
Dac:  Totaldac Reclocker & D1-Six
Pre: GamuT D3I
Power: GamuT D200i
speaker:  Spendor SP100R2

6萬

白鑽玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章金耳朵銀耳朵學員76-FC 黑鑽石勲章

QQ

首先,恭喜 Post76 作為帶領影音網站的先駒,自己能夠搞一個屬於自己的影音展的確是一個好事,身為 Post76 一份子,我都感到光榮,到時候一定抽時間去支持!!

評分

查看全部評分